Vroeger was alles beter.... (140 woorden en oktober schrijfuitdaging)


Oh hemel, daar zit ze weer. Ik weet al precies hoe het gaat! 

Eerst zit ze een puur te foeteren omdat die joystick niet goed werkt, dan gooit ze dat ding tegen de muur, om vervolgens te roepen: “ik word nog eens stapelgek van dit werk! Ik dacht dat het erg was toen ik nog gewoon achter het stuur zat en iedereen wat te zeiken had!”

Meestal zakt daarna de frustratie, dat wil zeggen: zolang het internet blijft werken… 

Mijn baasje was vroeger buschauffeur, maar toen kwam er een meneer “die Hans, die veel te veel fantasie heeft”, en die vond dat er meer thuis gewerkt moest worden….

De tijd ging snel en nu stap mijn baasje zo vanuit bed achter de computer. Bussen rijden tegenwoordig bijna vanzelf, maar er moet nog opgelet worden. 

Ik blijf voorlopig maar hier liggen….

140 woorden