Abstract werkje van de dag 1-11-2017

Abstract werkje van de dag 1-11-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een anstract werkje van de dag. Dit werk heb ik gemaakt op de hotplate, en als altijd is de vraag: wat zie jij? Toen ik begon met het maken wist ik alleen dat ik wilde werken met een strook horgaas (dat zie je links boven het beste), horgaas geeft extra reliëf aan de bijenwas. Verder ben ik op gevoel verder gegaan, totdat ik voelde dat het werk klaar was. Ik heb dit werkje getoond in een encaustic groep op facebook, en daar kwamen zeer diverse reacties op, sommige herkenbaar, andere moest ik erg om lachen. Ik ga hier natuurlijk (nog) niet vertellen wat men zag, ik wil je niet beïnvloeden. Roept u maar, wat zie je?

Het werk is A4 formaat en gemaakt op de hotplate. Ik heb gebruik gemaakt van: wasblokjes, rollertje, horgaas, strijkijzertje, paletmessen, tissue, rubber stempel.

Kom er gezellig bij op Yoors!


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi! Deze doet mij denken aan een hagedis of salamander... Ben benieuwd wat het is.
| 21:13 |
Dit doet me denken aan een kreeft.
| 07:53 |
Ik zie een prachtige salamander, de kieuwen zitten er zelfs aan.
| 12:11 |
Een blauwe kreeft of krab met kroontjes op zijn scharen die zich losmaakt uit de bodem als de essentie van iets kwaads maar niet overwint.
| 23:34 |
Een blauwe krab die zich los worstelt uit de bodem alsof er een of ander innerlijk gevecht plaatsvind.
| 12:59 |
Die krab kan ik er ook in zien, het gevecht zie ik ook :-)
| 13:14 |
En zijn dat jouw handjes? ;)
| 13:22 |
In mijn visie (toen ik het maakte) 1 wel.
| 13:25 |
Mijn eerste gedachte was een zeeleeuw.
| 19:16 |
Leuk! Dat was ook een van de eerdere reacties
| 10:16 |
Ik zie dat iets monsterachtig of kwaadaardig in het prachtige schone water terecht kwam, en het water lost kwaadaardige lagen een voor een op, hiermee wordt het water zelf bevuild, maar in plaats van dat monster komt er een essentie van iets moois tevoorschijn. Zoiets....
In ieder geval is het proces van verandering, geboorte van iets moois..
| 15:40 |
Die verandering zie ik ook. Dank je wel voor je uitgebreide reactie!
| 10:17 |
;-)
| 11:20 |
;-)
| 11:18 |
Mij vallen de veelvingerige handjes meteen op. Of kroontjes, dat kan ook :-)
| 12:34 |
Ik zie ze ook als handjes, maar inderdaad rechtop vind ik het kroontjes :-)
| 12:43 |
Salamanders, wat zullen we nou hebben ?
| 12:32 |
LOL!
| 12:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen