Acupunctuur, tussentijdse update

Acupunctuur, tussentijdse update


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen vrijdag schreef ik over mijn eerste bezoek aan de acupuncturist. Ik was vooral verbaasd en overdonderd na mijn eerste bezoek. Inmiddels zijn we een paar dagen verder, en verbaasd ben ik nog steeds, of ik blij ben weet ik niet zo goed. 

Bij mijn bezoek (ivm de gevolgen van knokkelkoorst/dengue en fibromyalgie) heeft de acupuncturist een aantal naaldjes in mijn oor geplaatst, deze moesten blijven zitten tot aanstaande woensdag.

Vrijdagavond merkte ik echter dat ik veel last had van één van de naaldjes: deze deed pijn, brandde in mijn oor. Maar: no pain no gain, dus ik zette door, een bijna slapeloze nacht tot gevolg. De volgende ochtend toch maar even een berichtje gestuurd en, hoera!, ik kreeg antwoord terug: het pleistertje zat vermoedelijk te strak, ik kon het naaldje verwijderen en een paar uur later terug plaatsen. Nou is het naaldje zo klein dat je dat never nooit terug kunt plaatsen, want je ziet niet waar het zat (zie foto, gemaakt met macro lens, achter het pleistertje met acupunctuurnaaldje ligt een gewone speld ter vergelijking). 

Ondanks de pijn van het ene naaldje was ik blij: ik voelde mij een stuk fitter en kon lopen zonder pijn in mijn knieën: als dit zo zou blijven sprong ik een gat in de lucht! Ik voelde me alsof ik een nieuwe batterij had gekregen, maar mijn lichaam nog niet wist of het de juiste was. Er gebeurde van alles in mijn lichaam, ik viel van de ene verbazing in de andere, maar dat was positief. Nadat we het pijnlijke naaldje verwijderd hadden voelde ik opluchting, en verder weinig verschil: tot afgelopen nacht. Ik werd wakker van mijn eigen geluid en had vreselijke pijn in mijn oor: wederom, alsof er een naaldje in brand stond! Ik twijfelde: naaldje eruit of doorbijten, want het heeft positief effect. We kozen voor het eerste, en dat luchtte op. Een paar uur later begon het derde naaldje, hop ook eruit, en weer iets later het vierde naaldje.... Inmiddels kwam de pijn in mijn knieën terug en verdween mijn energie. 

Ik heb de kracht van de acupunctuur gevoeld: ik had een heerlijk weekend: heb geproefd van de mogelijkheden van die nieuwe batterij.

Maar nu op dit moment voelt het alsof het voltage van de batterij niet klopte en één voor één alle zekeringen zijn doorgebrand. Mijn oor brandt nog steeds en is pijnlijk. Woensdag ga ik terug naar de acupuncturist: ik ben heel benieuwd wat hij ervan zegt! Maar naaldjes in mijn oor..... ik denk het niet!

Wordt vervolgd...Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hier reageer jij wel sterk op zeg! Next episode ;-)
| 18:36 |
Wat een heftige reactie van je lichaam.
| 13:39 |
Ja, dat vind ik ook. Het schijnt vaker voor te komen.
| 13:43 |
Het lijkt mij niets dat geprik
| 09:49 |
:-) je voelt er niet veel van (afgezien van mijn heftige reactie dan!)
| 10:33 |
Ik ben benieuwd wat het dan gaat worden. Hij had wel de juiste punten te pakken.
| 08:21 |
Dat had hij zeker! Oh wat was ik blij. Maar: hij heeft de korreltjes optie, morgen weet ik meer..
| 10:32 |
Ben benieuwd woensdag
| 07:52 |
Ik ook, inmiddels heb ik contact met hem gehad en hij gaat korreltjes gebruiken. Hoe en wat...? morgen meer.
| 10:32 |
Ben heel benieuwd hoe dat gaat
| 12:44 |
Oei dat klinkt niet goed. Benieuwd Nh vervolg...
| 07:00 |
We hebben contact gehad en hij gaat nu korreltjes gebruiken. Hoe en wat weet en vertel ik morgen...
| 10:31 |
Okidoki veel succes
| 13:11 |
Misschien een second opinion van een andere acupuncturist?
| 04:32 |
Heb ik ook aan gedacht, ik wil hem echter nog één kans geven. We hebben contact gehad en hij gaat nu korreltjes gebruiken. Hoe en wat weet en vertel ik morgen...
| 10:31 |
Sterkte en succes!
| 11:45 |
Leef met je mee en ben ook benieuwd wat hij van de week gaat doen als het maar helpt
| 04:14 |
Dank je: we hebben contact gehad en hij gaat nu korreltjes gebruiken. Hoe en wat weet en vertel ik morgen...
| 10:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen