Acupunctuur update

Acupunctuur update


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoera! Ik hoef nu al niet meer terug te komen bij de acupuncturist. Mijn energie is enorm toegenomen, en de metingen gaven optimale waarden aan. Ik had dat gevoel zelf al: na een week moest ik twee dagen rust, en dan nieuwe balletjes in mijn oor laten plaatsen. Nadat de nieuwe balletjes geplaatst waren merkte ik weinig verschil, behalve dat mijn kapotte knie meer pijn ging doen. Het voelde alsof mijn lijf ging tegenwerken en aangaf het nu verder zelf te willen doen. Grappig om dat zo aan te voelen, ik voel mijn lichaam normaal helemaal niet zo goed aan... 

Op de foto een balletje met pleistertje zoals het in mijn oor geplakt heeft gezeten. Geen pijn, wel effect!

De afspraak met de acupuncturist is nu dat ik hem bel als ik het idee heb achteruit te gaan, of als ik twijfel. Ik kan nu weer gaan beginnen met conditie opbouwen.

Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zo'n goed effect zou hebben!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat fijn. Gefeliciteerd.
| 16:10 |
Hoera wat fijn zeg.
| 11:29 |
Ik heb zelf nooit geen acupunctuur gehad, maar wel heb ik een hele serie Tai Chi massages en drukpunten behandelingen gehad, en dat werkte bij mij ook super goed.
| 18:45 |
Die ken ik alleen van de stoelmassage. Ik ga dit zeker onthouden!
| 19:21 |
Je voel je als herboren! En ook hierbij geldt: veel water drinken
| 19:33 |
Ja iederern heeft daar weer andere ervaringen mee had ik gehoord
| 17:13 |
Dat zal ongetwijfeld
| 19:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen