Backwords challenge, dag 7: de slotzin.


De backwords challenge vond ik op Instagram, een zeven daagse challenge, om beter te leren schrijven, of om je inspiratie terug te vinden. Vandaag zijn we al bij dag 7, de laatste dag. Wil je weten wat mijn invullingen waren? Dat kun je hieronder lezen:

En dan de invulling van de laatste dag: de opdracht is eigenlijk dezelfde als gisteren: Je bereidt je weer voor op een bezoek aan de floatroom, doet de deur open en dan.....

De opdracht: schrijf een pakkende slotzin.

Eigenlijk teleurstellend, twee keer dezelfde opdracht gebruiken, dus ik heb besloten weer vals te gaan spelen....... ik maak (nog) geen slotzin! Deze schrijfchallenge heeft me inspiratie gegeven, en ik wil gaan proberen deze inspiratie te gaan verwerken in een verhaal in meerdere delen. Ik heb nog geen idee hoeveel delen, maar dat zien we wel. In mijn hoofd wordt het verhaal steeds iets completer. Een paar dagen werken en ik weet hoe en wat, en kan gaan uitwerken (ik kan op mijn werk altijd heel goed blog-inspiratie opdoen).

Dus mijn slotzin: Wordt vervolgd...........

#backwords #schrijfuitdaging #schrijfchallenge #wordtvervolgd #doejemee #beterschrijven