Black and white, and a little red, werkje van de dag: 12-10-2017

Black and white, and a little red, werkje van de dag: 12-10-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een groter contrast dan met het werkje van gisteren is bijna niet mogelijk, deze keer een werk waarbij ik met zwart heb gewerkt, en met rood. Dit is een groter werk, het is op A3 geschilderd en ik heb eerst de achtergrond geheel zwart gemaakt, om er vervolgens met diverse materialen in en op te werken. Met het ijzertje heb ik rood aangebracht, en wat wit en zilver, en vervolgens ben ik met lijmkammen aan het werk gegaan om de grote cirkels te maken, met paletmessen en rubberen kammen (die zijn een stuk kleiner), en uiteraard met de wasblokjes. Zelf vind ik het werk best mooi geworden, het heeft "iets". Doet het iets met jou? Of wat zie jij erin?

Het werk is A3 (30x40cm) op wit encaustic karton. Ik heb gebruik gemaakt van hotplate, bijenwas, strijkijzertje, lijmkammen, rubberen kammen, paletmessen

Wat is jouw creatieve uitspatting? Kom je hem laten zien hier?


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind hem schitterend ♡♡♡

Ik blijf er naar kijken
| 11:13 |
Nou, ik zie er weer wat lugubers in hoor, 2 draaiende rollen waar één of ander beest of wezen tussen gekomen is en geplet wordt... Brrr!
| 01:37 |
De cirkels en lijnen werken haast hypnotisch.
| 21:37 |
Mooi gedaan. Het heeft wel iets van een hypnotiserend effect.
| 19:11 |
Ik val voor de 'kern', alles behalve hetgeen gemaakt met attributen. Mooi
| 15:30 |
Ik zie een figuur 'vrouw' waarvan haar kleding omhoog waaiert, en zij 'zit in een golvende opwaartse beweging tussen de twee rollers', alsof ze van het ene op het andere spoor rolt verder opwaarts in haar leven.
| 12:38 |
Grappig effect. Ik zie er beweging in, twee rollers die van elkaar afdraaien, waardoor er nieuwe figuren ontstaan
| 11:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen