Blauw drieluik, werkje van de dag 22-3-2017

Blauw drieluik, werkje van de dag 22-3-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Blauw, blauw, blauw, was de vraag. En abstract graag. En groot.... Eh, tja, wat zal ik daar eens mee doen? Ik ben aan de slag gegaan op groot papier (A3) en heb abstract geschilderd met alleen het ijzertje. Ik had tevoren bedacht dat het een drieluik zou worden, in een vierkante lijst. Dus van tevoren het karton op maat gesneden. Toen geschilderd en het geheel gefotografeerd en ingelijst.

Het bleek niet wat de persoon in gedachten had. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, dat is het risico. 

Een tijdje later kreeg ik de kans om wat van mijn werk op te hangen in een winkel, zodat ik het misschien makkelijker zou verkopen. Lief!! Er hebben diverse werkjes een tijd in haar winkel gehangen. De eigenaresse van de winkel was op slag smoorverliefd op het werk :-).

Als dank voor haar aanbod en het exposeren heb ik haar dit werk kado gedaan. Het hangt nog altijd in de winkel.

Het werk is ca 40x40cm. De lijst is 50x50cm.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Yeps heel mooi :)
| 08:51 |
Echt iets waar ik uren naar zou kunnen kijken, en steeds weer iets nieuws zou ontdekken.
| 11:23 |
:-) dat is de bedoeling. Dank je!
| 11:24 |
Prachtig zeg...... erg mooi
| 13:28 |
Varen, varen, over de baren.
| 12:23 |
Wat een mooi gebaar, het is ook het laten hangen waardig hoor .
| 22:08 |
Dank!
| 08:27 |
Ik hou daar wel van, drieluik. En dan vooral zulke mooie frisse kleuren!
| 21:12 |
Ik vind 'm mooi!
| 10:24 |
Dank je wel!
| 10:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen