Blij, blij, blij :-)


De brievenbus klepperde kort, en met een zacht plofje viel er post op de mat. Nieuwsgierig als ik altijd ben toog ik naar de gang waar ik een envelop zag: aan mij gericht. Hé wat leuk! Iemand stuurt mij zomaar een kaartje of een brief, dacht ik, en zag de afzender: Hans van Gemert.

Niet dat er direct een lampje ging branden, dat gebeurde pas toen ik de inhoud zag: Vele zegeltjes voor de Bibi-vitamini! Mijn hart maakte een sprongetje: ik had mijn kaart vol!

Het duurde nauwelijks tien minuten voor ik met gierende banden de parkeerplaats afreed, de steentjes trillen nog na, denk ik. Op volle snelheid schoot ik de Lidl door om Bibi bij de kassa aan te treffen, wat is ze schattig!

De koning te rijk nam ik haar mee. 

Ze is aangenomen als fotomodel en mascotte!!

Encaustichris had een vraagje.....


Vorige week vroeg ik of iemand de zegeltjes voor de vitamini's niet spaarde.

Dankzij Hans en een lieve collega kon ik Bibi vanmiddag al ophalen!

Met het gebruik van exact 140 woorden, én het gebruik van het woord steeenrijk past dit verhaaltje in de 140 woorden schrijfuitdaging van januari.