Bloemig werkje van de dag 27-3-2017

Bloemig werkje van de dag 27-3-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een kijkje in de keuken....

Voor achtergrondinformatie over hoe ik dit werkje gemaakt heb kun je hier terecht...

Vandaag opnieuw een bloemig werkje van de dag. Dit werkje heb ik gemaakt met behulp van horgaas (dat spul dat je voor de ramen plakt tegen de muggen). We hadden een stuk over en dat heb ik gebruikt om de achtergrond structuur te geven. Daarna met de punt van het ijzertje aan de gang gegaan om de bloemen te tekenen. Blauw is mijn favoriete kleur, en ik vond het wel passend bij de achtergrond.

Dit werkje is 10x15cm, en gemaakt op wit encaustic karton.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een bijzondere effect krijg je dan.
| 17:24 |
Ziet er mooi uit!
| 12:03 |
Dank!
| 12:22 |
Wat is dit leuk, ik heb ook nog stukken hor liggen eens kijken of ik daar ook wat mee kan
| 11:53 |
:-)
| 12:22 |
Leuk, dat gaas geeft een leuke structuur
| 10:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen