Bosje bloemen, werkje van de dag 4-10-2017

Bosje bloemen, werkje van de dag 4-10-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Titel gezocht! Werkje van de dag 2-10-2017

Voor dit werkje heb ik nog geen titel. Weet jij een passende titel? Laat hem dan achter in deze post, je kunt er 25 yp mee winnen!

Vandaag als werkje van de dag een bosje bloemen. Ik merk dat er ruwweg twee soorten mensen zijn: de een houdt van het herkenbare werk, zoals bloemen of mijn geschilderde dieren, en de ander houdt van abstract. Zo vindt mijn partner mijn abstracte werk niets, maar houdt wel van de bloemen die ik schilder. Ieder zijn smaak natuurlijk, ik schilder waar ik zin in heb, vaak puur op gevoel, want als ik echt iets moois wil maken lukt het vaak niet... 

Deze keer heb ik gebruik gemaakt van een oude tekening waarvan ik niet wist wat ik ermee wilde. Het makkelijke van bijenwas is dan, dat wanneer je het opnieuw verwarmd, je de was weer kunt bewerken, het smelt dan weer. Ik heb de tekening verwerkt tot achtergrond, en hierop bloemen getekend. Eenvoudige bloemen, maar de kaart viel in de smaak, en daar ging het deze keer om. Het geheel heb ik op donkerpaars glimmend karton geplakt (de scanner laat dat zien als bijna zwart), en zo ontstond een 13x18 kaart.

De tekening is 13x18cm, op wit encaustic karton. Ik heb gebruik gemaakt van tissue, wasblokjes en een paletmes.

Ook creatief en zin om het te laten zien?

Wees van harte welkom op Yoors!

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben ook van het bloemige, landschapperige e.d. En heel soms abstract. Maar net hoe mijn bui is. Met een mondriaan maak je mij bijvoorbeeld niet gelukkig ;-) Nooit !
| 13:27 |
Mondriaan vind ik te simpel, ik werk graag ingewikkelder ;-)
| 13:52 |
Je hebt gelijk meid. Zo'n punt op een doek is wat goedkoop scoren..... :-D
| 14:27 |
Precies ;-)
| 14:31 |
Prachtig! Zelf zie ik er rozen in; héél mooi!
| 22:02 |
Dank je!
| 22:04 |
Geen dank!
| 22:35 |
Lekker krachtige maar ook rustige kleuren, ik vind het mooi.
Zo voor mij persoonlijk niet misstaan als rouwkaart.
| 10:11 |
Dat zou inderdaad een optie kunnen zijn. Dank je wel.
| 11:16 |
Heel erg mooi
| 18:16 |
Dank je
| 11:16 |
Ook weer een heel mooi werkje!
| 10:02 |
Dank!
| 11:17 |
Partners zijn vaak dol op bloemen ;-)
| 08:29 |
Klopt, ik ben ook partner ;-)
| 11:17 |
Mooie kleuren combinatie!
| 23:11 |
Dank je!
| 11:17 |
Mooie kleuren combinatie.
| 21:20 |
Dank!
| 11:17 |
Ook weer een mooie.
Mij spreekt het abstractere werk net wat meer aan, omdat je daar steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken.
| 16:59 |
Dat is waar, dat prikkelt de fantasie meer.
| 11:18 |
Zeer mooi werkje
| 15:24 |
Dank je
| 11:18 |
Deze is erg mooi!
| 13:08 |
Dank je wel
| 11:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen