Circles, werkje van de dag 1-7-2017

Circles, werkje van de dag 1-7-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een hotplate werkje van de dag. Ik ben sinds de masterclass aan het oefenen met allerlei technieken op de hotplate, en dat bevalt me best. Het ontbreekt mij alleen regelmatig aan tijd en/of energie om te schilderen. 

Onderstaand werkje heb ik gemaakt mbv een roller, gewoon zo'n lakrollertje van de Action, gebruikt voor de achtergrond én om de cirkels mee te stempelen. De kleuren zijn anders dan anders. Zeker het bruin is een kleur die ik weinig gebruik. Soms vind ik het echter leuk mezelf uit te dagen en juist een kleur te gebruiken die ik weinig pak:

Dit werk is A3 formaat op wit encaustic papier. Het is gemaakt met: Hotplate, bijenwasblokjes, rollertje en paletmes.

Vrienden Uitnodigen:


Ook bloggen, je werk laten zien of lekker lezen op Yoors?

Wees welkom, en meld je hieronder aan!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw weer heel erg mooi
| 19:44 |
Heel anders maar wat mooi weer.
| 00:25 |
Prachtig. Verbinding en de cirkels van het leven!
| 20:15 |
Carnaval in de bus :)
De wielen van de bus gaan rond en rond...
| 19:21 |
lijkt meer op oranje dan bruin. Maar ik weet dat er een kleur is die precies dat doet. Vind ik best een mooie en warme kleur. Deze creatie heeft iets van een feestje. Ik wordt er blij van. En door zijn eenvoud ook krachtig. Mooi Christel. x
| 14:02 |
Dank je wel! Het jammere is alleen dat ik al mijn bruin door elkaar heb laten gaan (in de tijd dat Wemke nog geen winkel had, en ik de nummers minder goed kon onthouden), het is dus nu altijd een verrassing welke bruin in te pakken heb :-)
| 16:01 |
Herkenbaar. Had ik in het begin ook. Ik heb een ladenkastje ( voor spijkers ed) aangeschaft en daar heb ik nummers opgezet. Als ik dan blokjes bestelde wist ik waar ze moesten zijn en weet ik ook wat ik telkens moet bestellen. Kastje is te klein voor alle blokjes, maar ik werk toch met bep voorkeuren. Zilver, goud en grijs hoef ik niet apart te nummeren. Die zijn wel duidelijk. ;)
| 09:38 |
Ja, zo heb ik ze in sorteerbakjes. Compleet met kleurenanalyse in de deksel. Vrijwel alle kleuren gaan goed, alleen bruin zit door elkaar. Komt goed, ander keertje ;-)
| 12:26 |
Ik vind 'm weer mooi!
| 12:37 |
Weer dank je wel!
| 16:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen