Doorkijksleutelhanger, werkje van de dag 2-5-2017

Doorkijksleutelhanger, werkje van de dag 2-5-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als laatste werkje van de dag voor mijn mini-vakantie deze doorkijk-sleutelhanger. Ik heb eerder sleutelhangertjes gevuld en deze laten zien, en toen ik bezig was met het kaartje voor Sabine (stuur jij haar ook een kaartje?) ontstond het idee voor deze doorkijksleutelhanger. Ik heb twee vlinders uitgestanst en bewerkt met de was. Daarna heb ik ze aan elkaar geplakt (je kunt niet voor en achterkant bewerken, dan smelt de was), en deze in het sleutelhangertje gemonteerd, met dit resultaat:

Doordat de vlinder niet de hele hanger vult kijk je er doorheen, en dat geeft een ruimtelijk effect. Ik ben van plan er meer te maken (ook met andere vormen), voor als ik ooit op die beurs terecht kom.

Mijn mini-vakantie duurt t/m zondag. Maandag (8 mei) een nieuw werkje van de dag!

Vraag aan jullie: wat zou een redelijke verkoopprijs zijn voor een sleutelhanger?

Stuur een kaart naar Sabine

In deze post vind je adres van Sabine, haar laatste wens is zoveel mogelijk kaartjes ontvangen.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Erg nice weer
| 15:11 |
Thank you!
| 15:25 |
Ze zijn superleuk zeg die ga je vast goed verkopen op de beurs groetjes An
| 23:26 |
Moet ik er eerst gaan staan ;-)
| 09:56 |
Komt vast goed
| 17:05 |
€ 1,95 zou ik er wel voor over hebben. Vooral die bovenste vind ik mooi.
| 20:31 |
Dank voor je reactie, staat genoteerd.
| 21:23 |
Leuk gedaan, dat doorkijken geeft een leuk effect.
En wat een redelijke prijs is.... dat is erg lastig. Ik heb geen idee hoe lang je over zoiets doet, afgezien van je inkoop...
| 14:50 |
Deze is snel klaar, minuut of 5....
| 21:23 |
Dan heb je natuurlijk je inkoop nog, maar rond de 2 euro lijkt me heel redelijk.
| 21:31 |
Genoteerd!
| 21:33 |
super leuk gedaan
| 14:42 |
Dank je
| 21:23 |
Wow, dat is mooi gemaakt!
| 13:39 |
Dank!
| 13:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen