Groot ingelijst werk, werkje van de dag 9-2-2017

Groot ingelijst werk, werkje van de dag 9-2-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo af en toe maak ik een groot werk om in te lijsten. Ik doe dat niet te vaak, want zolang ik het niet verkoop moet het hier opgeslagen worden, en ik hang niet alles wat ik gemaakt heb op (alhoewel dat misschien een leuk effect zou geven ;-) ). Vandaag als werkje van de dag een op magnolia geïnspireerde bloem die ik heb gemaakt in een drieluik en vervolgens ingelijst in een 50x50cm diepliggende lijst:

Je ziet het op de foto niet goed, maar links onderin zit donkergroen blad. Dit werk is nog aanwezig, de vraagprijs is 40 euro, dus mocht je interesse hebben..... De lijst is niet helemaal nieuw, maar in nette staat.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er heel mooi uit. :-)
| 22:05 |
Gedeeld via Twitter.
| 14:11 |
Heel mooi, een rustig mooi werk!!
| 20:57 |
Lievelingsbloem van mijn vader......dat wist je al...;-). Prachtig!
| 18:27 |
Heel erg mooi.
| 13:42 |
Heel erg mooi gemaakt
| 11:36 |
Leuk gemaakt ik pin hem ff.
| 10:36 |
Dank je wel!
| 10:37 |
Ik vind het prachtig. Hoop dat je hem kan verkopen.
| 10:09 |
Komt vast goed!
| 10:11 |
waardevol is dit, bijzondere feestdag kado s zijn t minimaal en t is erg jammer dat momenteel in de kunst geen roulatie verkoop is
| 10:09 |
Ach, er is vast iemand die 'm wil, als hij ooit maar goed terecht komt :-)
| 10:11 |
datz al er zeker zijn ja, waardevol
| 10:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen