Klokje, werkje van de dag 22-1-2017

Klokje, werkje van de dag 22-1-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag als werkje van de dag een klokje. Ik heb gisteren een opdracht afgemaakt, ook een klok, maar deze laat ik pas zien als de toekomstige eigenaar de klok live heeft kunnen bekijken... Dít klokje op canvas heb ik gemaakt met de schellak techniek. De schellak techniek is bewerkelijker dan het gewone encaustic-art werk dat ik maak, en hangt meer van het toeval af. Toch ontstaan er vaak mooie dingen, zoals onderstaand klokje. 

Het was mijn bedoeling een bloem te laten ontstaan (dat kan, ik heb voorbeelden gezien, maar ik weet nog niet hoe het moet), maar tijdens het blazen ontstond er een figuur. Ik zelf zie in dit klokje een persoon die gebukt gaat onder de tijd, of de tijd met zich meedraagt.

Wat zie jij erin en vind je van dit werk?

Het totale klokje is 20x20 cm en gemonteerd op een canvas.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik dacht zo snel aan een rare zeester :-)
| 08:47 |
Ik zie er een zeester in!
| 18:34 |
Ik zie er een engel in :-)
| 16:21 |
Ja, nou zie ik ook iemand die met de tijd zeult...' ;-)
| 14:55 |
Heel mooi geworden. je bent aardig productief zo te zien.
| 13:37 |
Wat een leuk klokje, je brengt mij wel weer op een idee
| 13:37 |
Ik vind het erg mooi, leuk om te lezen.
| 12:47 |
Is weer erg mooi.
| 12:46 |
Heel erg mooi geworden
| 12:41 |
Heel erg mooi ♡
| 12:29 |
Leuk gedaan. Ik zie er de voortschrijdende tijd in.
| 12:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen