×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Lente-hangers, werkje van de dag 10-3-2019 (en 140w)

Lente-hangers, werkje van de dag 10-3-2019 (en 140w)


Vorige week leek het wel lente. De temperatuur was hoog, de mens had de lente in de bol. De dieren overigens ook, getuige ons verliefde mussenkind. En omdat ik altijd een beetje vooruit probeer te denken ben ik aan de slag gegaan met hangers voor in het winkeltje, in lentekleuren.

 Deze keer heb ik de art-idee bijenwas gebruikt: dat is vettere was dan ik normaal gebruik, het werkt ook iets anders. Dat maakte het extra spannend of ik de cabochons goed kon plakken. Ik heb speciale lijm gekocht bij Ome Ali, en ben gewoon maar aan de slag gegaan. Vrolijke kleuren op het ijzer, en hoppa aan de slag. Stansen, plakken, gewicht erop, en toen maar kijken wat het werd.

 Het resultaat geeft mij blije kriebels in mijn buik, ik ben eigenlijk best heel tevreden.

Laat de lente maar komen!

Bovenstaande tekst bestaat uit 140 woorden, en met het gebruik van het verplichte woord lentekriebel (in delen) past dit binnen de maart-schrijfuitdaging van Frutselen in de Marge.

140w Maart LENTEKRIEBEL

Lees hier alles over de schrijfuitdaging.

Kom er gezellig bij!


Hieronder kun je je aanmelden:
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties