×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Maestro Burger, ben ik de enige die het niet begrijpt?

Maestro Burger, ben ik de enige die het niet begrijpt?


Maestro: een dirigent van een orkest, muziek, emotie, een tv programma.... Aanstaande zondag komt de uitzending op TV waarvan ik de opnames heb mogen bijwonen. Met Sopraan Francis van Broekhuizen. Ik kan je aanraden te kijken, het moet wel een geweldig leuke uitzending geworden zijn, want zo waren de opnames.

Burger: een platgeslagen stuk vlees in soorten en maten, koe, kip, varken, vegetarisch. Bij voorkeur tussen een broodje, liefst met veel groentes en saus. Door de groentes denk je nog iets gezonds binnen te krijgen.

Ik ben dol op een goede burger, tijdens onze reizen in Amerika en Canada heb ik er verschillende mogen proeven. Ik ben dol op Maestro.... Maar wat hebben die twee in vredesnaam met elkaar te maken? Behalve dan een verschrikkelijk slechte reclame van de gigant met de grote gouden bogen. Het is niet eens een echte burger!

Ben ik nou echt de enige die het niet begrijpt? ;-)

Ik dank je voor het lezen, dit stukje is voornamelijk geschreven om mee te helpen aan een experiment van Henk-jan, oprichter van dit mooie platform.

Maestro Burger Experiment

Dit is waar het allemaal om draait.

Ook meedoen op dit platform?

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties