Mandala klok, werkje van de dag 1-5-2018

Mandala klok, werkje van de dag 1-5-2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren vertelde ik al dat ik bezig was geweest met het maken van Mandala's. En na mijn eerste mandala die ik niet tot klok gemaakt heb, omdat hij niet helemaal in het midden stond ben ik verder gegaan. Ik heb toen (heel verstandig) eert het gat voor de wijzers in het encaustic karton gemaakt, en ben vervolgens gaan schilderen. Op deze manier wist ik zeker waar het midden was, want dat raak je gegarandeerd kwijt als je bezig bent met de was! 

Ik had nog een complete klok liggen, en die heb ik gevuld. Vriendin Thea gevraagd naar kleuren, want ik wilde andere kleuren gebruiken dan de mandala ervoor, en hup: gaan met die banaan! Ook nu heb ik gebruik gemaakt van het strijkijzertje en van de stylus (tekenpen) met de diverse opzetstukjes. En deze keer ben ik meer tevreden!

help

Op de foto lijkt de klok donkerder dan hij in werkelijkheid is. Toch twijfel ik nog een beetje of ik niet beter zilveren of witte wijzers kan gebruiken. Dus die ga ik voor de zekerheid maar zoeken, kan ik altijd nog een klok van maken ;-)

Hieronder nog een paar close-ups van de klok:

De doorsnede van de klok is ca 29cm.

Ook deze klok is te koop: vraagprijs 17,50, excl. verzendkosten.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk zo'n zelfgemaakte klok ! Heb jij je shop in shop nog eigenlijk?
| 04:36 |
Dank je! Nee de shop in shop is gestopt, maar eind van het jaar wil ik weer een poging wagen.
| 09:12 |
Heeft het je nog wat opgeleverd ? Ik zit er ook regelmatig aan te denken, maar ja eigenlijk heb ik nog niet genoeg spulletjes gemaakt
| 13:02 |
Het heeft me wel wat opgeleverd, maar ik ben niet uit de kosten gekomen, daarom ben ik er ook even mee gestopt. 
| 13:11 |
Oh ja je moet wel uit de kosten komen natuurlijk.
| 18:39 |
Deze vind ik prachtig als klok! Evt. met zilver- of goudkleurige wijzers is hij nóg mooier!
| 00:27 |
Ik ben op jacht!
| 11:11 |
Dan zien we het straks wel toch? 😉
| 00:01 |
Als het lukt wel 😜
| 00:06 |
Haha! 😊
| 01:41 |
Het is ZEKER een heel mooi werkje geworden.  De mandalas vliegen je om de oren nu..ronduit prachtig !
| 11:21 |
:-) het Wemke-effect!
| 11:38 |
zo is dat ;-) 
| 13:21 |
Wat leuk gedaan 
| 17:11 |
Dank je
| 11:38 |
Mooi gemaakt hoor
| 16:29 |
Dank je wel!
| 16:52 |
Heel mooi geworden, prachtig!
| 10:55 |
Dank je!
| 10:57 |
Wauw die is prachtig, ja ik zou inderdaad voor andere wijzers gaan deze vallen een beetje weg met alle schoonheid erachter!
| 08:09 |
Precies, ik ben al op jacht :-)
| 10:58 |
Oeh, hij is prachtig!
| 22:02 |
Dank je!
| 23:34 |
prachtig gemaakt zeg
| 21:36 |
Dank je wel!
| 23:34 |
zeer originele klok zo. Prachtige kleuren.
| 21:28 |
Dank je!
| 23:34 |
Jij is soms zo slim hahaha! Echt heel erg gaaf en ik ben er meteen verliefd op! Ben alleen er nog steeds niet over uit welke kleur. Normaal zou ik zeggen oranje en geel, maar dat past niet in de huiskamer............. Van de andere kant, what the hell 😉 Komen we vast en zeker samen uit, want die klok gaat hier echt komen! 
| 20:21 |
Heel soms is ik slim ;-) Enneh..... Ik hoor het wel ;-) 
| 20:50 |
👍👍👍
| 20:58 |
Dat heb je weer prachtig gedaan :)
| 19:51 |
Dank je wel!
| 20:06 |
Die is echt heel erg mooi geworden. Slim om eerst het midden te bepalen en het gat erin te maken. 
| 16:45 |
Al doende leert men ;-)
| 19:10 |
Wat is dat mooi geworden
| 15:31 |
Dank je wel!
| 19:10 |
Mooi gedaan weer. Gelukkig geen hypnose klokje geworden ;)
| 15:28 |
:-)
| 19:09 |
Ook weer een hele mooie!
| 15:01 |
Dank je!
| 19:09 |
Je hebt me op een idee gebracht. Binnenkort weet je welk.
| 19:21 |
Ik ben benieuwd!
| 19:31 |
Ja, dit is een mooi klokje geworden!
| 14:50 |
Dank je wel!
| 19:09 |
een tulpig klokje is het geworden
| 14:38 |
En hij komt niet eens uit Amsterdam!
| 19:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen