×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mandala klok, werkje van de dag 1-5-2018


Gisteren vertelde ik al dat ik bezig was geweest met het maken van Mandala's. En na mijn eerste mandala die ik niet tot klok gemaakt heb, omdat hij niet helemaal in het midden stond ben ik verder gegaan. Ik heb toen (heel verstandig) eert het gat voor de wijzers in het encaustic karton gemaakt, en ben vervolgens gaan schilderen. Op deze manier wist ik zeker waar het midden was, want dat raak je gegarandeerd kwijt als je bezig bent met de was! 

Ik had nog een complete klok liggen, en die heb ik gevuld. Vriendin Thea gevraagd naar kleuren, want ik wilde andere kleuren gebruiken dan de mandala ervoor, en hup: gaan met die banaan! Ook nu heb ik gebruik gemaakt van het strijkijzertje en van de stylus (tekenpen) met de diverse opzetstukjes. En deze keer ben ik meer tevreden!

help

Op de foto lijkt de klok donkerder dan hij in werkelijkheid is. Toch twijfel ik nog een beetje of ik niet beter zilveren of witte wijzers kan gebruiken. Dus die ga ik voor de zekerheid maar zoeken, kan ik altijd nog een klok van maken ;-)

Hieronder nog een paar close-ups van de klok:

De doorsnede van de klok is ca 29cm.

Ook deze klok is te koop: vraagprijs 17,50, excl. verzendkosten.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts