×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMijn bus-blunder (ondertussen in de bus)

Mijn bus-blunder (ondertussen in de bus)


Ingrid vroeg ons om onze blunders te delen. Uiteraard ben ik ook best goed in het maken van blunders, en ik heb even nagedacht welke ik hier wilde delen. Ik heb besloten er één te nemen uit mijn ervaringen op de bus: 

Ik reed nog in Arnhem op de Trolley bus, lijn 3 richting Burger's Zoo. Nu hoef je niet vaak met de bus te gaan om te weten dat er op de voor en zijkant met koeienletters staat welke lijn het is en waar de bus naartoe gaat, maar het komt toch zéér regelmatig voor dat er mensen naar je toe komen om te vragen of de bus daar naartoe gaat waar zij willen zijn. Soms logisch, als je ergens moet zijn wat op de route ligt, maar wat niet op het halte-bord staat vermeld, of als je niet bekend bent in de omgeving, maar al te vaak vragen passagiers ook naar bekende weg......

Ik reed dus met mijn lijn 3, met op de voor en zijkant in die grote letters: 3 Burger's Zoo. Komt er een passagier mijn bus binnen: "Chauffeur, gaat u naar Burger's Zoo?" Geïrriteerd gaf ik het antwoord: "wat staat er op de bus?"

"Mevrouw, dat kan ik niet zien, want ik ben slechtziend"...........

Hoewel de man het vriendelijk zei kon ik wel door de grond zakken: hij had namelijk ook nog een button op zijn jas, met een logo en de mededeling dat hij slechtziend was!

Pasta Blunder

Met deze post van Ingrid is de blunder-reeks begonnen
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!