Na de masterclass, werkje van de dag 22-5-2018

Na de masterclass, werkje van de dag 22-5-2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week had ik even een vrij uurtje, en dat heb ik natuurlijk direct benut om de hotplate aan te zetten, en eens lekker te gaan schilderen. Even de wereld de wereld laten, en even alleen maar proberen bezig te zijn met de bijenwas. Ik heb zoveel inspiratie opgedaan tijdens de masterclass, en zat nog zo lekker in die bubbel, daar wilde ik gebruik van maken. En dat is gelukt vind ik zelf. Liesbeth gaf mij de tip vaker te proberen langer aan een werk te werken, en dat wilde ik proberen, net als de nieuwe manier van het werk opzetten: niet in één keer het hele blad vullen, maar stukje voor stukje, zoals ik dat met Liesbeth deed tijdens de masterclass.

Ik ben begonnen en wonderbaarlijk genoeg (voor mij) kwam ik helemaal in mijn was-bubbel, en heb ik meer dan een uur besteed aan deze ene tekening. Ik zag dingen ontstaan, heb dingen weggeveegd, waar ik niet blij mee was, en ben op dat stukje overnieuw begonnen. Voor mij een nieuwe manier van werken, maar erg goed bevallen!

Hieronder het resultaat van mijn eerste "na-de- masterclass" werk:

help

Voor dit werk heb ik gebruik gemaakt van: hotplate, rollertje, wasblokjes, rubberen kam, tissue, paletmes. Het werk is A4 formaat.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw super mooi gemaakt en zoveel te zien en dat in een uurtje goed bezig geweest!
| 10:29 |
:-) Dank je wel!
| 10:47 |
Wauw, schitterend weer. Ik zal vandaag eens kijken hoever ik kom met jou werk als achtergrond 
| 12:47 |
Spannend!!!!
| 12:57 |
super mooi.....en dat in ruim een uur ongelooflijk!!
| 00:25 |
:-) een uur is voor mij lang ;-)
| 12:57 |
ja dat begreep ik wel hoor. Maar ik kan het me haast niet voorstellen zoiets moois in zo'n korte tijd.
| 20:13 |
😊 16 Juni geef ik demonstratie in cruquius... 😃
| 20:40 |
bij ons in Vathorst hebben wij een straat met die naam. Maar daar zal het denk ik niet zijn.
| 23:28 |
Nee, dit is bij Hoofddorp :-)
| 23:37 |
jammerrrrr
| 21:48 |
Heerlijk om jezelf zo helemaal in je hobby te kunnen verliezen! Wat een prachtig kunstwerk!
| 21:56 |
Zeker heerlijk! En dank je :-)
| 12:57 |
Hij is helemaal geweldig!!! 😍😍😍
| 21:25 |
Dank je!
| 12:57 |
Laat ik beginnen met dat ik het prachtig vind. Verder zie ik een regenboog waaronder een dame zit. 
| 14:38 |
Dank je, en mooie zienswijze
| 12:58 |
Wat prachtig geworden
| 13:09 |
Dank je
| 12:58 |
Ik vind het een PRACHTIG werk geworden !
| 12:34 |
DANK je!
| 12:58 |
Zalig dat je geleerde kan toepassen
| 11:43 |
Echt heerlijk!
| 12:58 |
Erg mooi en kleurrijk geworden!
| 11:04 |
Dank je Hans!
| 12:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen