Ondersteboven, werkje van de dag 8-10-2017

Ondersteboven, werkje van de dag 8-10-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Allereerst: vandaag is de laatste dag dat je een titel kunt bedenken voor mijn nog titelloze werkje, en daar kun je 25 YP mee winnen :-) In de link hieronder vind je het werkje, laat je daar je titel achter?

Het werkje van vandaag heeft als titel "ondersteboven", omdat ik dat werkje ondersteboven heb gemaakt (rode achtergrond was boven). Ik was bezig op de hotplate, en dan ontstaat er meestal min of meer vanzelf iets, ik volg mijn gevoel, en als dat zegt dat iets klaar is doe ik er niets meer aan. Ik was nog niet zo tevreden, maar goed, het was klaar dus ik legde het van de hotplate af en scande mijn werkje in. Pas toen ik het ergens op zijn kop (dus zoals je het op de foto ziet) neerlegde dacht ik: Aha! Zo is íe klaar, en best gaaf geworden. Ik heb voor het eerst met een doorlopende kleur achtergrond gewerkt, en dat geeft een mooi effect vind ik zelf:

Het werk is A4 formaat (20x30cm) en gemaakt op wit encaustic karton. Ik heb gebruik gemaakt van Hotplate, artidee wasblokjes, roller, ijzertje, rubberen kam, paletmessen en tissue

Ook op Yoors? Wees van harte welkom!


Meld je hieronder aan en krijg direct een startbonus van 125 punten (10.000 punten kun je omzetten in 10 euro)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik weet niet goed wat ik zie allemaal ... maar ik krijg er wel een heel goed gevoel van. Alsof een zwarte raaf naar de zon vliegt of zo ... En je achtergrond vind ik ook schitterend. Ik houd wel van deze kleuren!
| 08:30 |
"Parende vogels" zou ik zeggen maar de actie is net voorbij geloof ik...
Wel heel mooi!
| 00:56 |
Een zwart zijden doek die omlaag valt naast een prachtige jurk. Flamengo denk ik aan.
| 22:55 |
Ik ben er gewoon ondersteboven van ;)
| 18:02 |
Prachtige kleuren ik hou wel van deze kleuren heel mooi gemaakt.
| 17:51 |
Weer mooi hoor!! Jij bent een echte kunstenaar.
| 17:05 |
Dit is alweer zo'n mooie!
| 14:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen