Ondertussen in de bus: de limo....


Het is, zoals we dat noemen, oud-Hollands "Hondenweer" wanneer er een passagier bij mij instapt, gewapend met een pizzadoos en een bos zonnebloemen. In een flits weeg ik af of ik hem zal waarschuwen niet te eten in de bus (binnen no time heb je dan 30 passagiers, én een chauffeur die trek hebben in pizza, of walgen van de lucht), maar ik besluit het niet te doen.

De man neemt plaats op het eerste stoeltje, schuin achter mij.

Na een tijdje hoor ik het telefoongesprek dat hij voert:

"Dit is echt wel een toppertje, rijdt heerlijk" Mijn mondhoeken gaan automatisch een stukje omhoog. "Ik zit in een grote groene limousine met chauffeur, grote ramen rondom, alle ruimte, ik ben er over een kwartiertje"....

Tja, zo kun je een lijnbus natuurlijk ook noemen :-)

Ook Yoorslid worden?

Klik op inloggen en meld je gratis aan.