Ondertussen in de bus: te heet gewassen?


In de 21 jaar die ik nu werk als chauffeur heb ik al in diverse bussen gereden, verschillende merken, verschillende types. Toen ik begon moest je drie treetjes op voor je plaats kon nemen in de bus. Niemand die het in zijn hoofd haalde een buggy zo de bus in te rijden. (Ik krijg bijna spontaan heimwee)

Tegenwoordig hebben alle bussen een lage vloer, rolstoelen kunnen mee, top! Waren vroeger de bussen 12 meter, tegenwoordig zijn ze soms 24 meter! Vroeger waren de bussen diesels, tegenwoordig rijden we elektrisch, ook zónder bovenleiding!
Vanavond stond ik even verbaasd te kijken: dit stond nog niet in de nieuwsbrief.

Vanavond mocht ik op pad met de 100% elektrische mini BYD: het lijkt wel een playmobil autootje :-)

Vraag van een passagier: Goh chauffeur, hebben ze ‘m te heet gewassen?

Is ie niet schattig?

ondertussenindebus
ondertussenindebus