Online geld verdienen: Panelwizard


Velen van ons willen graag een centje bijverdienen, en veel mensen doen dat graag online. Bekend zijn panels als Euroclix, Qassa, Zinngeld, Ippies, GFK panel. Cashback programma's, waarbij je puntjes spaart. Bij sommige kun je ook vragenlijsten invullen, om op die manier wat te verdienen.

Wanneer jij een vragenlijsten-invuller bent: ken je dan Panelwizard al? Panelwizard is een onderzoeksbureau, gevestigd in Groningen, waarbij e betaald krijgt voor iedere vraag die je beantwoordt: je ontvangt 10 cent per vraag. De enquetes zijn kort (tot een minuut of vijf), en gemiddeld verdien je een euro per vragenlijst. Wanneer je de lijst hebt ingevuld kun je kiezen of je je verdiensten wilt laten uitbetalen in je eigen spaarpotje, of deze wilt doneren aan een goed doel. Laat je uitbetalen in je eigen spaarpotje, dan wordt dit twee keer per jaar automatisch uitbetaald: in juni en in december.

In mei 2019 maakte ik kennis met dit panel. Ik wist niet of ik het helemaal kon vertrouwen, dus ik keek het eens even aan.


Ik ontving af en toe een mailtje dat er een onderzoek voor me klaarstond, en toen in juni: geen betaling gehad. Hm, klopt dit wel dacht ik...... Dus nam ik contact op met Panelwizard, om er achter te komen dat de uitbetaling wel in juni plaats vond, maar de peildatum voor de uitbetaling wat eerder ligt: namelijk 1 mei, en 1 november.

En inderdaad: in november kwam er een berichtje: ik zou in december een uitbetaling ontvangen, of ik even mijn gegevens wilde controleren op de website. Ik ging naar mijn persoonlijke pagina, en heb daar mijn betaalgegevens aangevuld, en in december kreeg ik keurig uitbetaald.

Zoals je kunt zien op de printscreen hiernaast heb ik inmiddels alweer een leuk spaarpotje, en dit is van de maanden november en december. 1 mei zal mijn spaarpotje weer bekeken worden, waarna ik in juni weer een uitbetaling ontvang, toch leuk voor in de vakantie.

onlinegeldverdienen
onlinegeldverdienenLijkt het jou ook wat om mee te doen met dit panel? Je wordt er niet rijk van, maar je hoeft er ook niet veel voor te doen! De vragenlijsten zijn kort, en uitstekend op mobiel in te vullen.

Als je mee wilt doen: dan wil ik je graag vragen om je aan te melden via deze link (opent in een nieuw venster). We ontvangen dan allebei een bonus: 1 euro, een leuke start lijkt mij zo. En na je aanmelding kun je uiteraard direct beginnen met zelf nieuwe leden werven, en je spaarpotje vullen.

Ik wens je alvast heel veel succes met het invullen van de lijsten, en als je je hebt aangemeld via mij link: Dank je wel!


#onlinegeldverdienen #onlineverdienen #geldverdienen #geldonline #panelwizard #panelwizardbetrouwbaar #panelwizardervaring #marktonderzoek