Papaver en hotplate, werkje van de dag 29-6-2017

Papaver en hotplate, werkje van de dag 29-6-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is even wat rustiger met mijn werkjes van de dag. Dit komt omdat ik momenteel ziek ben, ik probeer iedere dag iets te plaatsen, en een beetje op anderen te reageren, maar het is wat minder dan anders. Onderstaand werkje heb ik gemaakt op de hotplate, met art-idee wasblokjes. Dat zijn de andere wasblokjes waar ik eerder over verteld heb. Ik vind het leuk verschillende dingen uit te proberen, en het resultaat te zien. Een ander probeersel was stempelen met een papaverbol. Tijdens het werken op de hotplate is het niet ongewoon stempels te gebruiken. Dit zijn rubber stempels, maar ik vind de streepjes van een papaverbol altijd zo mooi dat ik die wel eens wilde proberen. Het handigst is dan om de bollen te drogen, zodat je hard en stevig worden, maar de bloemen zijn net uitgebloeid, dus dat drogen zat er niet in. Dus heb ik een paar uitgebloeide bolletjes afgeknipt en daarmee gestempeld. De bedoeling was een bloem te maken, maar de lichte kleuren lijken zoveel op elkaar dat het bloem-effect niet helemaal tot zijn recht komt in dit werk, ik zag dit pas toen het was afgekoeld.

De papaverbollen geven een grappig effect vind ik zelf, maar de dampen die eraf kwamen waren wat minder... Er hangen inmiddels voldoende bollen te drogen voor het najaar :-)

Het werk is A4 formaat, op wit encaustic karton, en gemaakt met behulp van hotplate, ijzertje, wasblokjes en papaverbollen als stempel.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat heb je weer erg mooi gemaakt
| 20:59 |
Dank je
| 21:21 |
Weer heel mooi gemaakt Beterschap meis
| 15:27 |
Is het raar dat ik nu overal pissebedden zie ;) Sorry, zal er niet meer over beginnen.
Wel leuk al die nieuwe creaties!
| 14:34 |
;-)
| 20:01 |
Grappige techniek!
Doe rustig aan, beterschap!
| 14:34 |
Dank je
| 20:01 |
Beterschap meis. Mooi werk heb je gemaakt. Voorzichtig met die dampen.
| 13:57 |
Dank!
| 20:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen