Reggeanight, werkje van de dag 31-1-2017

Reggeanight, werkje van de dag 31-1-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit keer heb ik geprobeerd om te schilderen op vliesbehang. In eerder werk heb ik gemerkt dat het een leuk effect kan geven om op andere ondergronden te werken, met name andere structuren. Dit vliesbehang is zó poreus dat het direct alle bijenwas opzoog, en dat bleef het doen. Van mijn geplande bloemvorm kwam dan ook niet heel veel terecht. Maar ik vind hem wel mooi geworden, en volgens mij zijn het de reggeakleuren die ik gebruikt heb, vandaar de titel reggeanight. 

Dit werkje is 10x15cm (ik zie dat op de foto de linkerrand is weggevallen, daar zit ook een gouden randje).

Ik heb dit verwerkt tot kaart.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het glanst heel mooi
| 22:33 |
Super mooi gemaakt alweer, inderdaad in de echte reggea kleuren ;)
| 14:22 |
Ik zie toch ook wel een (deel van een) bloem.
| 16:11 |
Het is juist een hele apart werkje, en dat zonder bloem? En die kleuren zijn zo mooi!
| 12:04 |
Dank je wel!
| 12:20 |
Dank je!
| 14:51 |
Helemaal in mijn straatje.
| 11:50 |
:-) ik moet ook steeds aan je denken als ik 'm zie
| 11:56 |
Mooi dat kleurverloop
| 11:29 |
Dank je
| 11:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen