Schilderen met MJ, werkje van de dag 10-4-2018

Schilderen met MJ, werkje van de dag 10-4-2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren kwam Mary-José (hier beter bekend als HeArt&SoulConnection) bij mij om lekker samen te schilderen. Het was voor het eerst dat ik thuis samen met iemand schilderde, en dat was best even gek. Ik schilderde in de keuken, dat doe ik normaal niet, ik speelde voor gastvrouw, dat doe ik wel vaker, maar dan schilder ik niet ;-).

Het was een hele gezellige dag, die veel indruk gemaakt heeft bij ons allebei. Er volgt nog een blog (waarschijnlijk bij MJ) over ons avontuur bij de visrokerij, en daardoor bleef er niet heel veel schilder tijd over, maar toch. Hoewel ik (alweer) het gevoel had dat het niet wilde lukken ben ik nu, the day after, wel erg blij met dit werk dat ik maakte.

Ik ben begonnen, en zag wel wat er van kwam. En wat er van kwam zie je hieronder. Ik weet waar het mij aan doet denken, maar zeg even niets, ik wil je niet beïnvloeden....

Wat doet dit werk met jou, of waar doet het jou aan denken?

help

Het werk is A4 formaat en gemaakt op de hotplate, met behulp van wasblokjes, tissue, rubberen kam en paletmes

signup

Ook schrijven of lekker lezen?


Wees van harte welkom op het gezelligste platform van NL en omstreken!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (21 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er mooi uit
| 16:10 |
Dank je!
| 16:16 |
Heel mooi.
Ik zie er een pauw in  😊
| 20:04 |
Dat kan ik er ook in zien. Dank voor je reactie
| 09:46 |
Op de één of andere manier moet ik dan weer aan een paradijsvogel denken!
| 19:15 |
Die snap ik wel :-)
| 19:16 |
Pfff, gelukkig... Ik dacht dat ik gek werd, hihihihihihi..... Nee hoor, gewoonweg schitterend!
| 19:53 |
Wat anderen ook zeggen, val jezelf nooit af. Het is in mijn ogen een prachtige bloem geworden. Sprekend van kleur. Ik houd ervan.
| 14:29 |
Dank je!
| 15:39 |
Prachtig mooi werkje
| 05:43 |
Dank je
| 09:52 |
Deze is erg mooi.
Ik zie vooral veelzijdigheid en creativiteit de tekening en dus ook in jou. Beetje chaotisch misschien in je hoofd op dit moment. Blijf vertrouwen houden !v;-)
| 00:20 |
Gezellig ;)
Ik moet aan carnaval denken, het lijkt op een paar hoeden met veel kleurrijke veren.
Mooi!
| 19:19 |
Heel mooi dat jullie samen een dagje doorgebracht hebben, kan mij voorstellen dat je niet meteen inspiratie had, maar nu des te meer.
Heel mooi werk. Een dromenvanger of een mooie oude dames verenhoed.
| 15:26 |
Het is alvast een heel mooi werkje geworden.  Mijn gevoel daarbij is  dat jij niet steeds het perfecte moet nastreven, maar ook op je gevoel mag afgaan.  Laat je niet misleiden door wat anderen vinden/zeggen. Blijf in je kracht staan.
| 13:54 |
Zoooooo, die zit!
| 14:25 |
Ik zie er 2 dingen in, een mooie pauw en een hele mooie dromenvanger! Twee uitersten misschien, maar dat is wat ik zie haha. Hij is prachtig, de mooiste van de 3 die je via FB liet zien 😉
| 07:49 |
Het is vast heel gezellig geweest, jullie met ook een gedeelde passie!
| 02:33 |
Een heel sierlijk hoofddeksel wat aan de kapstok of muur hangt, dat zie ik er in. Of hangen er twee...?
| 02:31 |
nou dat weet ik niet ik weet alleen dat ik het heel mooi vindt. Prachtige kleuren!!
| 00:22 |
ik vind vooral de kleuren erg mooi gedaan !
| 22:48 |
Ik zie er een flower fairy in ;)
| 22:41 |
Ja ZOOOOOOOOOOOOOO  leuk was het . Ik heb genoten lieverd , van jou en de dag . Dat Encaustic doen we gewoon over. We hebben de dag ervaren in wat deze bracht en IK vind dat je mooie werken gemaakt hebt in de korte tijd die we maar hadden na ons 'avontuur'. Beiden waren we ins ons hoofd er nog mee bezig e we rookten de tent uit...niet vanwege sigaretten...mar de visrook hihi.

Ik wil het liefste samen met jou die blog doen...dat schijnt nogal lastig te zijn.  En aangezien ik een digibeet ben en jij mijn helt waar kan..en dan toch en nog.... Ik ga er zeker wat mee doen . kost mij even wat verwerk en maaktijd. MAAR het komt !!!

Ik ga natuurlijk even NIETS zeggen over jouw werk , daar we het erover gehad hebben ;-) 

we houden 'elkaar' er gewoon in lieverd. !
| 21:24 |
Een gezellige dag geweest dus. Tja, wat zie ik erin. Een verentooi, maar ook een soort van rad van fortuin. 
| 16:07 |
Dat je nog aan creëren toekwam zeg
| 15:53 |
Ik zie er een verentooi in.
| 14:15 |
Ik vind het prachtig. Veren op een hoed, wat Hans ook al zei.
| 13:54 |
Wat prachtig gedaan
| 13:03 |
Ik vind 'm leuk :-)
Ik denk ofwel aan een dameshoed, ofwel een bos bloemen maar dan meer van bovenaf.
| 12:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen