×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Sieraden-set, werkje van de dag 13-3-2019

Sieraden-set, werkje van de dag 13-3-2019


Een tijdje geleden kondigde ik al aan een set te willen maken van mijn sieraden met encaustic art. En omdat ik hier en daar al lees over moederdag heb ik besloten mijn eerste set te maken, zodat deze op tijd naar de winkel gebracht kan worden, wie weet is er een moeder zo gelukkig deze set te ontvangen, hoewel dat voor mij niet voor moederdag hoeft hoor, het liefst gaat hij naar iemand die hem gewoon mooi vindt natuurlijk!

Wat heb ik gemaakt? Kijk maar hieronder....

Deze bij elkaar passende set bestaat uit een hanger, een paar oorbellen en een armband. Alle cabochons zijn even groot, 2,6 x 1 cm, en gevuld met encaustic art in dezelfde kleurcombinatie. Een hele complete accessoire-set dus!

Vanaf volgende week te vinden in de Urban community store te Haarlem (Houtplein 16), of misschien voor die tijd bij jou thuis? De prijs van deze complete set is hier op Yoors € 25,- excl. verzendkosten. Mocht je interesse hebben, stuur mij dan berichtje. Ik kan de set voorlopig nog een aantal keer ook in andere kleursamenstellingen maken indien gewenst. 

Reageren maar nog geen Yoors-lid?


Hieronder kun je je gratis aanmelden, je kunt dan reageren én zelf dingen plaatsen!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties