Sleutelhangers 2.0, werkje van de dag 15-10-2017

Sleutelhangers 2.0, werkje van de dag 15-10-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Enige tijd geleden plaatste ik als werkje van de dag mijn gemaakte sleutelhangers, gevuld met mini encuastic art-schilderijtjes, en met vlinders. Het probleem was toen dat de sleutelhangertjes niet goed sloten, en ik besloot hangertjes te gaan zoeken bij Ome Alie (=Aliexpress), en heb beloofd het resultaat hier te laten zien. 

Om te beginnen heb ik de fotolijstjes gekocht die ik al had, wellicht dat deze beter zouden sluiten... en al snuffelend kwam ik meer leuks tegen, dus mijn mandje was snel gevuld. Het duurt altijd even voor Ome Alie bezorgt, en vervolgens had ik andere dingen te doen, maar inmiddels ben ik aan de slag gegaan met de hangertjes van Ome Alie! En hoera! Alle kunststof hangers sluiten perfect, en de nieuwe zijn geweldig! Hieronder een paar resultaten van mijn nieuwe sleutelhangers:

Ik ben tevreden. De sleutelhangers gaan naar Mijn marktkraam in Haarlem centrum, waar ze hopelijk verkocht zullen worden. Maar wil jij er één, of meer, stuur me dan een privé bericht, dan hou ik hem apart voor je. Kosten: Kunststof €1,95, de vierkante stalen: €2,95 (exclusief evt. verzendkosten) *update: de stalen vierkante sleutelhangers zijn verkocht. De rechthoekige is nog beschikbaar* 

Ook vertellen over je hobby, of iets anders?


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
LEUK !!!! Kleine kunstwerkjes. Té schattig
| 16:36 |
Ze zijn heel mooi geworden! Via Hans ontdekt (zelf over het hoofd gezien).
| 11:16 |
Dank je (Je kunt niet alles zien)!
| 11:32 |
Klopt maar doe m'n best. Al ben ik deze week ook minder online.
| 11:34 |
Ze zijn echt gaaf! En suuper mooi gemaakte kaart erbij van jou! Echt super bedankt daarvoor :D
| 19:53 |
Heel graag gedaan!
| 20:11 |
Wat zijn ze leuk geworden!
| 15:52 |
Zien er goed uit.
Succes bij jouwmarktplaats
| 15:42 |
Ze zijn heel mooi geworden!
| 19:29 |
Juweeltjes stuk voor stuk.
| 16:07 |
Ze zijn wel erg mooi!
| 15:36 |
wat heb je dat mooi gedaan ! prachtig
| 14:21 |
Ze zien er prachtig uit!
| 13:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen