Stralend? Werkje van de dag 17-11-2017

Stralend? Werkje van de dag 17-11-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een week of twee geleden was ik aan het schilderen met de bijenwas, en merkte ik dat er van alles in mijn werk verscheen dat te maken had met de dingen waar ik mee bezig was. Ik kon die dingen plaatsen, en dat is niet altijd zo. Ik heb vaker gehoord dat mensen spirituele boodschappen in de wastekeningen zien, en ik begin dat langzaamaan te begrijpen: nu ik zelf ook meer en meer zie verschijnen. Zo was ik bezig met onderstaand werk, en daar was ze: een figuur in het rood, Het rood is roze geworden doordat het is vermengd met de parelmoer achtergrond, maar toch: ik zag een figuur, en die heb ik geaccentueerd. Deze figuur heeft een vol hoofd, is met veel dingen bezig. Of straalt ze juist? Hoe herkenbaar voor dat moment... Ik blijf het bijzonder vinden dat dit gewoon ontstaat in de was. Dit is niet te sturen, dit gebeurt....

Dit werk is 13x18cm en gemaakt op de hotplate. Ik heb wit encaustic karton, wasblokjes, het strijkijzertje en een paletmes gebruikt.

Ook vertellen over je passie?


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een heel mooi figuur, je ziet het goed
| 16:56 |
Inderdaad, een stralend figuur. Mooi!
| 17:09 |
Heel bijzonder, ik zie de figuur ook heel goed en voor mij is het een hele krachtige vrouw. Een soort godin van de jacht (Diana), waar staat het voor? In mijn beleving voor succes en dat je op dit moment lekker in je vel zit ... dat wat je aanpakt ook gaat zoals je wil, dus succes wordt gecreëerd.
| 12:31 |
Dat is het mooie van werken vanuit je intuïtie, dan krijgen je gevoelens de ruimte om naar het oppervlak te komen!
| 12:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen