The challenge, werkje van de dag 29-1-2017

The challenge, werkje van de dag 29-1-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wemke, je weet wel, van de masterclass met John Buckland vorig jaar, en eigenaresse van schilderenmetbijenwas.nl organiseert ieder jaar een nieuwjaarschallenge: je kunt dan een werkje insturen met een bepaald thema. Tot voor kort deed ik niet mee, ik vond mijn werk niet goed genoeg, was eigenlijk de enige reden...

Dit jaar, volledig in de ban van de hotplate, wilde ik graag meedoen. Wemke's thema: Passie/Passion. Vanaf het moment dat Wemke de challenge bekend maakte had ik een oorwurm: het liedje Passie van Clouseau.... Nu heb ik niets tegen Clouseau, maar dat nummer komt me nu werkelijk mijn oren uit! Bovendien is het een nummer dat mij erg herinnert aan een van mijn eerste liefdes, en da's niet goed afgelopen, dus ik was er niet zo blij mee, zacht gezegd. Maar: vorig weekend had ik het: ik ga iets heel anders doen dan anders, ik ga schilderen op aquarel papier, zoals John had laten zien tijdens de masterclass, en deze keer geen Noorderlicht, maar ik probeer iets realisitisch. 

Ik heb een passie voor het strand en de golven, dus dat kwam mooi uit, wat in wilde een woeste zee maken. En dat lukte heel aardig vind ik zelf. Mijn ingezonden werkje voor de challenge van Wemke staat hieronder:

Stormy harbour:

help

Een vraag aan jou: vind je het een mooi werkje? Zou de dan op mij willen stemmen? En uiteraard op alle andere werken die je mooi vindt (onze Mary-José doet ook mee!)? Dit is de link. Ik dank je alvast hartelijk voor je stem!

Om het verhaal compleet te maken nog één keer dan.......

;-)

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geliked
| 21:11 |
Wat is het mooi
| 21:09 |
Dank je wel! Ook voor je like
| 21:49 |
ha leuk zeg, kga je liken
| 11:40 |
Lief, dank je!
| 11:46 |
Ik heb je foto geliked. Veel succes
| 07:01 |
Lief! Dank je wel.
| 09:36 |
Heb ik gedaan voor jou !!! veel succes
| 11:13 |
Dank!!
| 11:43 |
ja en PRACHTWERK waar ik uiteraard ook op heb gestemd ! wat leuk dat je dit aankaart hier, wat mij op een idee brengt het hier ook te delen. aanvankelijk wilde ik wachten . Maar waarom eigenlijk ? Knuff
| 09:35 |
Niet te lang wachten, dan is de challenge voorbij..... Ik heb ook getwijfeld hoor, ik bedel niet graag om Lieke, maar dit past in mijn werkje van de dag, ik zou hem toch tonen, dus voor één keer doe ik het zo (Overigens heb ik ook jou een hartje gegeven ;-) )
| 09:38 |
ja daarom heb ik het ook niet gedaan . Ik dacht ik doe het later wel. Geeft ook niet. Ik heb het ook geplaatst...met verwijzing naar jou, want ik heb werkelijk geen idee hoe ik al dat Yoors-technische deel voor elkaar krijg. Geef jij toevallig geen 'Masterclass' voor Yoors-digibeten ?
| 10:33 |
Wil ik best doen hoor, moeten we een keer afspreken.
| 10:37 |
echt ?????
| 10:45 |
Ik wil echt best een keer komen en proberen je te helpen, kunnen we misschien ook samen schilderen :-). Maar.... ik weet ook niet alles hè!
| 10:51 |
VOOR .....direct ...acuut zonder verder na te denken !! ik doe een pb..o.k ?
| 11:06 |
Je hebt ook Messenger bericht :-)
| 11:09 |
:-) xxx
| 12:30 |
Ik vind het super met wat voor verf heb je geschilderd. Ik stem op je
| 06:45 |
Dank je!! Ik schilder altijd met gekleurde bijenwas.
| 09:13 |
Ik vond het wat lijken op waskrijt
| 09:29 |
Kan kloppen, dat is ook waarachtig, en door het aquarelpapier glimt dit werk niet
| 09:35 |
Bijzonder mooi. Ik ben niet zo', uitbundig type wat kleuren betreft en de zee maakt dat ruimschoots goed
| 09:42 |
Dank!!
| 09:50 |
Hij is absoluut prachtig! Ik ben dol op de zee en natuurlijk heb ik gestemd op die van jou en van Marie-José!
| 06:05 |
Dank je wel!!
| 09:13 |
Gestemd!
Mooi werk! Daar even te staan, in het donker bij een onstuimige zee... Héérlijk
| 23:52 |
Dank je wel!!
| 00:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen