Van mij voor jou.... Give-away. (en werkje van de dag 11-1-2019)


Wemke (van schilderenmetbijenwas.nl) organiseert ieder jaar een actie. Meestal een actie waarbij je een prijsje kunt winnen met een gemaakt werkje, zoals vorig jaar, toen ik meedeed met mijn werkje op aquarelpapier.

Dit jaar doet ze het anders: ze organiseert een kunstruil: "Van mij voor jou... van jou voor mij". Ik vind het leuk daaraan mee te doen, en gaf mij dus enthousiast op. En ik raakte geïnspireerd.....

Waarom zou ik alleen meedoen aan Wemke's actie. Ik heb hier ook veel lezers die mijn werk waarderen, en die ik misschien blij kan maken! Bovendien is het alweer veel te lang geleden dat ik een give-away organiseerde....

Dus: ik organiseer een nieuwe give-away. Deze keer ga ik twee werkjes weggeven, je vindt ze hieronder.

Wat moet je doen om kans te maken op een werkje? Simpel: plaats een reactie met daarin welk werkje je het meest aanspreekt, en waar je kans op wilt maken. Of misschien heb je geen voorkeur, dat mag ook. 

Werkje 1: oranje/gouden fantasy landschap. A5, gemaakt met de "normale" wasblokjes.

Let op! Als je geen voorkeur hebt stop ik bij beide werkjes een lootje in de pot. Win je een werkje, dan ding je niet meer mee naar werkje 2 (lijkt mij logisch, maar je weet maar nooit).

Werkje 2: de bloem. Gemaakt met de Canadese bijenwas, A5 formaat. (helaas heeft mijn scanner weer problemen met de kleuren, het werkje is zachter van kleur!)

Je krijgt de tijd om te reageren tot 17 januari 2019 om 0:00 (dus de nacht van 17 op 18 januari)

Dus wil je kans maken? Reageer hieronder!

Wil je kans maken op een werkje maar ben je nog geen Yoors-lid?


Meld je gauw aan door op "inloggen" te klikken. Het is gratis. en je bent van harte welkom!