Voorbereidingen voor de open dag van de Imkersvereniging, werkjes van de dag 18-5-2019.


Vorig jaar mocht ik op de open dag van de imkersvereniging Haarlemmermeer demonstreren hoe encaustic in zijn werk gaat! Een geweldige kans om meer mensen te laten zien hoe leuk schilderen met bijenwas is, en voor mij een kans om wat van mijn werkjes tentoon te stellen en eventueel te verkopen. Dit jaar mag ik weer komen, en dus zijn de voorbereidingen begonnen. Naast kaarten en schilderijtjes zal ik dit jaar ook wat sieraden meenemen, en deze tegen gereduceerd tarief aanbieden op de open dag.

Dit zijn sieraden die ik niet eerst in mijn kraampje in de Urban community store ga leggen, zodat ze uniek zijn voor de open dag. Mijn voorraad is nog niet zo groot, maar het begin is er: 

De open dag wordt gehouden op 15 juni 2019, van 11:00 tot 16:00. Wil jij meer leren over bijen, hun overheerlijke pure honing proeven, of kopen, meedoen aan leuke activiteiten, leuke mensen leren kennen, encaustic art proberen?

Kom dan voor al de 15e naar de Spieringweg in Cruquius! Schorelaar, Richard en ik zijn er ook!

Zien we je daar??

Open dag Imkersvereniging Haarlemmermeer 2018

Lees hier Carina's verslag van de open dag 2018.

Honingbijen.

Meer over bijen!

#Korfvlecht cursus.

Gaaf, zo'n eigen gemaakte korf, de echte zijn te zien op de open dag.