Vroeg hotplatekaartje, werkje van de dag 5-8-2017

Vroeg hotplatekaartje, werkje van de dag 5-8-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Enige tijd geleden heb ik een masterclass schilderen op de hotplate gevolgd. Ik begon hieraan omdat ik vond dat ik niet goed uit de voeten kon met de hotplate die ik had. Ik had niet voldoende inspiratie en niet de technieken die ik nodig heb om het werk te kunnen maken wat ik wil. Hoe anders is dat nu al. De masterclass was geweldig, en ik heb al divers werk getoond. Maar af en toe vind ik het ook leuk terug te kijken, bijvoorbeeld naar deze kaart. Ik heb hem gemaakt op de hotplate, met de kennis die ik toen bezat. Met hulp van een veer lekker gestempeld. En ik moet zeggen: het effect heeft toch best wat...

De witte kaart is 13x13 cm, het encaustic werkje is ca 10 x 5 cm. groot. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van hotplate, wasblokjes, rolletje en een veer.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een mooi patroon van veren
| 23:38 |
zeker, zeker ..ik vind het mooi
| 12:54 |
:-) Dank!
| 09:42 |
Ook een mooi werkje
| 11:06 |
Dank je wel!
| 09:41 |
Dat geeft ook mooie effecten!
| 16:00 |
Dank je!
| 09:41 |
Heel mooi gemaakt groetjes Miep
| 15:03 |
Dank je :-)
| 09:41 |
Ik bespeurde al Indiaanse taferelen. Heel mooi!
| 14:14 |
Dank!
| 09:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen