Vroege kerst, werkje van de dag 28-10-2017

Vroege kerst, werkje van de dag 28-10-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is misschien een beetje vroeg, maar ik ben begonnen met het maken van kerstkaartjes. Alternatieve kerstkaartjes wel te verstaan. Dit jaar krijgen onze vrienden een kerstbal van hout, één die ze kunnen ophangen als ze dat willen, en waarmee bewerkt Chris die? Uiteraard met bijenwas ;-) Op Ebay hebben we ornamenten gekocht die we gaan bewerken. Dit is mijn eerste maaksel, er volgen er vast nog meer.

De houten elementen zijn 6,5 cm in doorsnede, en ik heb één zijde bewerkt met de was. Mijn printer heeft wat moeite met de kleuren: ze zijn donkerrood met goud, zilver  of goud met paars en parelmoer.


Huishoudelijke mededeling: ik kan sinds bijna twee weken niet meer reageren op reacties of op posts, tenzij ik dat via mijn telefoon doe. Ik vind dat ik dat schermpje a genoeg in mijn hand heb, en het werkt niet prettig. Helaas ben ik daardoor wat minder actief momenteel. Ik hoop dat er snel een oplossing komt! Henkjan heb ik op de hoogte gebracht, en allerlei acties geprobeerd, tot op heden geen resultaat helaas. Ik ben je niet vergeten, echt niet, ik hoop snel weer als vanouds te kunnen reageren!

Ook al in kerststemming of zin om te bloggen?


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ze zijn heel mooi, ondanks de kuren van je printer, dus eigenlijk zijn ze nog mooier!
Geen zorgen over het reageren, komt wel weer toch?
| 23:04 |
Hahaha mooi op tijd. Ik zal eerst met sinterklaas aan de slag. Maar ja ik heb nog kleine monsters in huis
| 12:25 |
Dat werkt niet handig ;-)
| 19:03 |
Originele en unieke... kunstwerkjes... dat vraagt toch wat tijd dus laat die kerststemming maar zachtjes komen... ik zou wel van oktober tot maart kerstsfeer willen eigenlijk ;-)
| 12:24 |
Oh ja, vooral met al die lichtjes!
| 19:04 |
Leuk resultaat en beter te vroeg dan te laat. (rijmt)
| 22:05 |
Jij bent al met Sint bezig begrijp ik :-)
| 22:42 |
lol
| 22:43 |
Mooie creaties en vast niet kapot te krijgen!
| 20:09 |
Oh jawel hoor, vlammetje erbij;-)
| 21:20 |
Zo kan je ook de kerstboom verlichten :)
| 02:37 |
:-)
| 11:26 |
Wat een leuk idee en wat zien ze er leuk uit. Kan zo de kerstboom in. ;)
| 19:50 |
Dank!
| 21:20 |
Ziet er heel goed uit!
| 18:51 |
Dank je wel Hans!
| 18:53 |
Wat ontzettend leuk én creatief weer. Je noemt jezelf Encaustic Chris, maar ik vind CreaChris ook een leuke naam voor jou!
| 18:12 |
:-) dank je. Encaustic art is de naam van het schilderen met bijenwas, vandaar
| 18:16 |
I know ... maar toch. Het Encaustic Art heb ik zelf nog ooit eens geprobeerd, maar geen succes geworden. Ook maar 2x geprobeerd of zo. Heel enthousiast bijenwas gekocht en karton, een gewoon oud strijkijzer gepakt en wat geprobeerd ... maar nooit doorgezet. Hoe leuk ik het ook vond, het is toch niets geworden. Ik ben toch meer een fotograafje. ;-)
| 19:51 |
Met een gewoon strijkijzer gaat het minder goed omdat de temperatuur niet constant is. Maar je hebt je hobby gevonden, daar gaat het om! :-)
| 21:21 |
Ik vind ze leuk.
En beter te vroeg dan te laat toch
| 18:05 |
Dank! En ja, dan liggen ze maar weer in de kast...
| 18:17 |
Lol en vergeet je dat je ze had
| 19:47 |
Precies ;-)
| 21:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen