Wat als...... uitdaging van Ingrid.

Wat als...... uitdaging van Ingrid.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Yes! Dit is mijn dag, de dag waarop alles mag, en niemand me erop aan kan kijken of uit kan schelden! 

Eens even bedenken wat ik ga doen… ik hoef niet te werken, dus ik heb alle tijd. Ja, ik weet het: ik vertrek uit mijn huisje, stilletjes, zo’n deur doe spontaan open en dicht gaat kan argwaan wekken. Dan ga ik naar de supermarkt en kijk de gang van zaken even aan. Jawel hoor, daar lopen ze weer: personen die niets anders zien dan het beeldscherm van hun mobieltje. Een strategisch uitgestrekt voetje doet ze net niet struikelen, maar men kijkt wel verbaasd om zich heen. Wat was dat nou? Toch maar ff dat mobieltje in de tas stoppen…. Missie geslaagd!

Ik ga nog een stapje verder en stap in de bus. Dit keer kan ik ongemerkt met de instappende passagiers meeglippen. Ik neem het risico niet in te checken vandaag. Ook in de bus: vrijwel niemand die iets anders ziet dan het schermpje van de mobiel…. En daar ga ik: een voor een zet ik alle mobieltjes uit. De reacties zijn geweldig! Huh, wat is er met mijn mobiel? Gauw proberen weer aan te zetten, maar ik ben snel, en zet hem direct weer uit. Irritatie, boosheid, K*tmobiel!! De een na de ander stopt gefrustreerd het mobieltje weg.

En dan gebeurt waar ik op hoopte: mensen kijken om zich heen. En heel voorzichtig ontstaan er gesprekken, over het mooie weer, over dat de omgeving best mooi is, en hé wat zie je er goed uit, en zo wordt het ineens gezellig in de bus!

Op naar mijn volgende project: de trein!

 

Oh, kon ik maar vaker een dag onzichtbaar zijn!

Nieuwe uitdaging

De uitdaging van Ingrid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja dat is een goeie
| 21:54 |
Ik vraag me altijd af en de toekomst zal het leren, wat dit mobielgetrut met je hersens en lichaam doet op latere leeftijd. Je moet er haast wel een bochel van krijgen ;-)
| 12:28 |
:-) en kromme vingers ;-)
| 12:33 |
Nekhernia ;-)
| 12:41 |
Onderkin..... ;-)
| 12:43 |
Slechtziend
| 13:17 |
Wauw, geweldig. Als dat toch een zou kunnen. Dan ook graag die mensen die met een hond lopen of kind en dan alleen maar aandacht hebben voor hun mobieltje.
| 16:34 |
*haakt pootje*. Dat is een goede voor de superkracht-uitdaging;-)
| 18:00 |
Whoehahaha.
| 18:03 |
Heel leuk stukje
| 15:13 |
Dank je
| 16:19 |
Heel goed initiatief! Leuk bedacht en geschreven!
| 15:11 |
Dank
| 16:19 |
Wat een fantastische invulling.
| 14:58 |
Dank je
| 16:19 |
Hahaha, leuk verhaal, en een mooi streven lijkt me dat!
| 14:37 |
Ga je ook mee? ;-)
| 16:19 |
Met jou, en in die hoedanigheid; ALTIJD! Hahahaha!!!
| 16:33 |
:-)
| 18:01 |
Ik zou niet weten waar mijn telefoon ligt op dit moment....
| 14:15 |
Kijk, dat moeten we hebben ;-)
| 14:18 |
Slim! Goed bezig!! *Drankje aanreikt*
| 12:01 |
*proost* oh nee, moet straks werken *pakt ranja* ;-)
| 12:10 |
Pakt ook Ranja. Net echt dan he ;)
| 12:11 |
Ja toch, kan ik stomdronken van worden :-) (als de sfeer goed is)
| 12:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen