Welke 10 dingen heeft Encaustichris wél gedaan?


Sabrina schreef in navolging van Ingrid's nog nooit gedaan challenge de uitdaging "ik heb het gedaan" uit:

Ik heb het gedaan!

Lees hier over de uitdaging.

Uiteraard doe ik ook aan deze uitdaging graag mee. 

Wat heb ik dan zoal gedaan waar ik trots op ben? Ik zal proberen een lijstje te maken.

 1: Karaoke gezongen voor een publiek. Nu zou ik het nooit meer durven, maar op de middelbare school heb ik samen met een vriendinnetje “Nothing’s gonna stop us now” van Starship gezongen, en later nog een nummer van Mai Tai, opnieuw op school. Vermoedelijk zo vals als een kraai, maar daar merkte ik op dat moment niets van. Tegenwoordig zing ik alleen nog in de auto, of als ik ergens alleen ben.

2: Ik heb vier puppies op de wereld geholpen. Een vriendin van mij had een zwangere hond, die beviel in de auto op het moment dat zij even weg was. Daar zat ik te wachten tot zij terug kwam, op Schiphol Plaza…. Kimble (de hond) deed het zware werk, ik speelde voor kraamvrouw, en oh, wat was ik trots!

3: Ik heb een schorpioen op mijn gezicht gehad, tijdens een vakantie in Thailand. Onze gids wist hem te vinden, en plantte hem bij mensen op hun arm als levende tattoo…. Toen zocht hij een held die hem op het gezicht durfde te laten zetten. Ik vond het spannend, maar ook stoer…. Ik heb het overleefd, het was een vriendelijke schorpioen.

4: Ik heb geprobeerd mijn motorrijbewijs te halen. Ik heb dus een paar keer motor gereden, maar nadat ik tijdens mijn derde rijles van de dijk afreed (ik reed rechtdoor in een bocht) en er behalve flinke kneuzingen goed vanaf kwam heb ik besloten dat mijn motor-geluk op was, en ben ik gestopt met rijlessen. Een beslissing waar ik nog altijd geen spijt van heb.

 

5: Ik heb wél mijn bus-rijbewijs gehaald, met bijbehorend chauffeursdiploma. Inmiddels verdien ik alweer 20 jaar mijn brood als buschauffeur.

6: Ik ben verhuisd van het Oosten van het land naar het (wilde) westen! Als super verlegen meisje vond ik het een enge stap, maar de liefde overwon, en ik ging hier werken en wonen. Ik heb er geen dag spijt van gehad!

7: Ik heb mezelf encaustic art aangeleerd. Ik zag op facebook een oproepje van iemand die “wasblokjes” vroeg. En omdat zij de vraag kreeg wat wasblokjes waren, en wat je daarmee kunt, plaatste zij een encaustic art tekening. Ik ben gaan googlen, en toen ik een youtube filmpje zag had ik binnen twee dagen de benodigdheden in huis. Ik vond mezelf niet creatief, en had weinig geduld. Dit vond ik leuk. Het mag duidelijk zijn dat ik nooit meer gestopt ben J.

 

8: Ik was op televisie: in het NOS journaal. Nietsvermoedend zat ik in de trein, onderweg naar Limburg, toen ik een mentos pakte en deze in mijn mond stak. Ik zat te lezen, en toen ik opkeek stond er een man met een camera, op mij gericht. Ik stak het mentosje in mijn mond, en las verder. Die avond bleek ik op het journaal te zijn geweest.

 

9: Ik heb diverse gedichten geschreven. Een aantal heb ik laten inbinden tot mini-bundeltje en aan mensen laten lezen.

 10 : Ik ben een blog begonnen, eerst op blogspot, maar daar viel mijn blog niet op. Twee-en-half jaar  geleden startte ik hier op Yoors, en hier vond ik razendsnel mijn plekje en leerde nieuwe mensen kennen, online en in real life: wat een heerlijkheid!

Welke 10 dingen heeft Encaustichris nog nooit gedaan?

Lees hier over de uitdaging van Ingrid.

Geïnspireerd geraakt en meedoen?

Als Yoorslid kun je reageren en zelf blogs schrijven.

Hieronder schrijf je je gratis in!