×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wind en waterpret op het strand van IJmuiden

Wind en waterpret op het strand van IJmuiden


We gingen even naar het strand vanmiddag, en het viel ons op dat het wel erg druk was. Wat bleek: de wind stond helemaal goed om in IJmuiden te kiteboarden/kitesurfen.

Wat een mooi gezicht, al die schermen met mensen die eraan hangen en door het water sjezen (het gaat HARD!), en sprongen maken. Had ik geweten dat ze er waren, dan had ik mijn normale camera meegenomen, nu moest ik het met mijn mobiel doen, waardoor de kwaliteit niet altijd even goed is....

Maar toch: wat een pret!

Het was genieten op et strand, voor de surfers, en voor ons!

Ook iets leuks meegemaakt, of iets te vertellen?

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties