Yellow world, werkje van de dag 11-1-2018

Yellow world, werkje van de dag 11-1-2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daar ben ik weer met een werkje van de dag, en opnieuw is het een hotplate werk. De hotplate heeft mij nog altijd in de greep, en dat mag: ik geniet er volop van! Zo heb ik afgelopen weekend een challenge voor mezelf bedacht, door mensen nummers te laten kiezen die corresponderen met kleuren (maar dat wisten zij niet). Het grappige is dan dat je gaat schilderen met kleuren die je normaal nooit gebruikt, en je bijzondere kleurcombinaties krijgt. 

Met sommige kon ik goed uit de voeten, met anderen helemaal niet :-)

Onderstaand werkje heb ik gemaakt gewoon omdat ik daar zin in had. Ik werk niet vaak met de kleur geel, maar deze keer wilde ik het proberen. Dit is het geworden:

Zelf zie ik veel in de tekening, de vraag is zoals altijd: wat zie jij erin, wat doet het met jou? Uiteraard ben je vrij het wel of niet te vertellen hieronder. Ik vind het fijn als je het wel doet :-)

Het werk is A4 formaat en gemaakt op wit encaustic karton. Ik heb gebruik gemaakt van wasblokjes, ijzertje, tissue, paletmessen

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben dol op deze kleuren en krijg gewoon een warm gevoel als ik hier naar kijk. Ik zie ook wel een schaal, maar zie het meer als de buik. In de buik allemaal organen en het witte plekje zie ik als baarmoeder, zit alleen op de verkeerde plaats ;) maar zo voelt het voor mij wel. Hij is gewoon helemaal geweldig mooi!!!
| 18:19 |
Wat een mooie zienswijze! Ach ja, laten we dan zeggen dat de baarmoeder is gaan wandelen (is weer eens wat anders dan een nier). Dank voor je mooie reactie!
| 18:21 |
Hele mooie kleuren. Wat ik zie: soort kom/nestje met herfstbladeren
| 21:37 |
Mooi!
| 22:47 |
Ik zie er een nestje in met een ei . Wie weet wat jij gaat uitbroeden ;-)
| 10:00 |
We zullen zien!
| 16:54 |
dat zeker ...ik vind geel mooi ;-)
| 17:15 |
Hier zie ik natuur in; bomen, planten, blad en vooral heel veel dieren; vooral aan de linkerkant. De vele zwarte stipjes daar zie ik dan oogjes en neusjes in.

In de rest van het werkje zie ik ook nogal wat verscholen dieren/wezentjes. Heel leuk en ook zeker met dat geel!
| 20:45 |
Dank je!
| 16:54 |
:-)
| 23:01 |
Ik zie weer heel wat anders. Herfstbladeren rustend op korenaren. Hij is weer mooi. Ik houd wel van geel. Het is een zonnige vrolijke kleur.
| 18:56 |
Ook mooi!
| 16:53 |
Ik had het wel door dat de nummers corresponderen met kleuren. Maar ik weet niet welke kleur welk nummer heeft.
Mooi resultaat weer. Ik zie een vissekom met koraal.
| 18:28 |
Dat was ook de bedoeling :-)
| 16:53 |
Echt! Leuk.
| 17:04 |
Je maakt leuke kunstwerken, iedere keer ziet het weer anders uit..mooi hoor!
| 15:57 |
Dank je!
| 16:53 |
Een feestelijk plaatje!
Ik zie een oase, veel planten en daartussen kleine figuurtjes. En volgens mij hebben ze een hoop lol!
| 14:25 |
Dat denk ik Ook!
| 16:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen