https://yoo.rs/img/posts/quick-post-slider.jpg Ik maakte hier ook al verschillende keren melding van. Ik verlies er lezers door in elk geval. Sommi... | help elkaar | Hopeloze popup voor niet-leden
×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
notifications_noneadd
26-11-2018 20:38
11 volgers , 8 antwoorden
8 antwoorden

Ik maakte hier ook al verschillende keren melding van. Ik verlies er lezers door in elk geval. Sommige mensen die mijn blogs lezen, schrijven mij letterlijk dat ze ze niet meer lezen sinds er bij elke nieuwe blog steeds weer een pop-up verschijnt. Er staat ook zo overduidelijk dat je 'betaald wordt', zodat het overkomt alsof je de blog puur voor het geld deelt. En zoals ik hieronder lees, op die manier haken mensen af en wordt het erg moeilijk om leden te werven. Ik nodigde mensen uit om lid te worden onderaan mijn blogs en af en toe klikte daar iemand op en werd die lid. Sinds die pop-ups overal boven staan, heb ik niemand nog lid weten worden.