Soms moet je gewoon even je stoute schoenen aantrekken... om je blog te promoten.

Soms moet je gewoon even je stoute schoenen aantrekken... om je blog te promoten.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je hebt het vast al gemerkt : als je als blogger wil groeien, moet je met je blog proberen het publiek buiten Yoors te bereiken. Op Yoors zitten hele toffe en lieve mensen, maar als je enkel binnen ditzelfde kringetje blijft draaien, gaat de boel niet aan het rollen.

Ik zette mijn eerste stapjes op Yoors nu een goed jaar geleden. Op 01/02/2017 om precies te zijn. Ik durf best wel toe te geven  dat het behoorlijk schuchtere stapjes waren. Het schrijven van artikelen was mij echter niet vreemd. Ik had al een goed lopende blog op Tallsay , waar ik nog dagelijks 500 à 600 bezoekers heb. Ondertussen ben ik daar veel minder actief en heb ik mijn aandacht verlegd naar hier. In mijn actieve periode had ik er ruim 8000 per dag.

Hoe krijg je nu een groter bereik ?

Je kunt je link droppen op sociale media, in de hoop dat mensen er ook effectief gaan op klikken.

Maar als je echt wil dat je veel unieke bezoekers trekt via sociale media, moet je echt zoeken naar pagina's of community's van de doelgroep die jouw pagina nuttig zal vinden.
Als je enkel over je bezoekje aan een winkeltje schrijft, zal je geen groot publiek trekken, tenzij je je link op een pagina van shop-a-holics dropt. Dan krijg je plots heel wat views.


Hoe vind je die groepen die jouw blog de moeite gaan vinden ?

Ik geef een voorbeeld via de meest gebruikte : facebook ! 
Als je even zoekt naar een nuttige groep, haal je er duizenden lezers uit. Nee, Facebook is echt niet zo negatief als soms beweerd wordt. Zorg er alleen voor dat je relevante info post op de juiste pagina. Kijk maar even op één van mijn pagina's  (<- aanklikbaar) : als je nu op het linkje onderaan de pagina klikt, zie je dat erruim 6000 views binnen kwamen via Facebook alleen... 

-> Ga naar de pagina 'groepen'. Die vind je op de startpagina, in de linkerkolom onder het kopje 'verkennen'. 
-> Als je de pagina opent, heb je bovenaan 2 titels : 'groepen' en 'ontdekken'.
-> Open 'ontdekken' en ga daar op zoek naar bestaande groepen die jouw pagina's relevant zullen vinden. Maak jezelf lid van zo'n pagina en drop er af en toe een linkje naar één van jouw blogs. Zorg voor goede inhoud, waar je lezers wat aan hebben. Of drop er een link naar een pagina van één van jouw collega-Yoorsies. Zo tikken de YP's voor je collega én voor jezelf aan.

Deel je blogs op verzamelpagina's, zoals bijvoorbeeld

Blogsociety
Welke.nl

Maak er een profiel aan en post er blogs die een groot aantal lezers kan aanspreken.

Zoek naar blogs met inhoud die tegen jouw inhoud aanleunen.

-> Toon interesse : lees effectief wat zij schrijven en laat een reactie achter. Heel vaak moet je bij het reageren ook je eigen website/ blog vermelden. Als je reactie gemeend is, heb je veel kans dat ze ook bij jou komen kijken.

-> Drop hier en daar bij je reactie ook een link naar één van jouw pagina's. Vaak moet je reactie goedgekeurd worden. Als ze verschijnt, mét je link erbij, kun je zelfs extra Yp's verdienen. Hoe ? (<- Aanklikbaar)

-> Op die manier leverde een welgemikte reactie 209 extra views op op deze pagina. (Kan je zien als je op die pagina op het linkje onderaan klikt.) Daar zie je trouwens op je eigen blogpagina's waar je views vandaan komen.

-> Google eens op 'spam je blog'. Hier vind je blogs van anderen waarop je jouw blog mag 'spammen'.


Of doe zoals ik deed... : trek je stoute schoenen aan !

Afgelopen zomer ging ik op reis naar Corsica. 
Ik zocht naar sites over Corsica, met allerlei info, zoals veel vakantiegangers doen voor ze op reis vertrekken.
Terwijl ik in Corsica rondtrok, schreef ik er een reisdagboek over, op Yoors. Mijn familie en vrienden thuis volgden onze ervaringen door een dagelijks linkje via email.

Maar achteraf ging ik terug naar de sites waarop ik zelf info had gevonden. Daar was meestal geen mogelijkheid om een link te droppen. Dus mailde ik de beheerder van de site met de mededeling dat ik veel info verzameld had via zijn site en dat ik een reisverslag, met eigen foto's en ervaringen, bijgehouden had. Ik zette de link in de email en vroeg hem om er even naar te kijken. Ik gaf toestemming om de link naar de blog over te nemen op zijn website, als hij die interessant genoeg vond.


Dit is het resultaat. (<- Aanklikbaar, als je de webpagina even wilt bekijken.)  Het leverde mij een kleine 80 extra bezoekers op, tot nu toe... 

Soms moet je dus gewoon even moeite doen.
Een nee heb je, een ja kun je krijgen...

signup

Zin om te bloggen of te reageren ?


Klik dan hier.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (27 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg bedankt voor dit leerzame artikel.
| 18:16 |
Graag gedaan !  Heb je ook deel 2 gelezen ? 
y.is/wpGv2
| 18:41 |
Nu wel! Bedankt voor de link. Ik kan helaas niet al je blogs lezen, maar zal je volgen.
| 19:24 |
Is geen 'uitnodiging' om al mijn blogs te lezen, hoor ! Ik had gewoon recent wat toegevoegd in een tweede blog. Vandaar... Hopelijk heb je er persoonlijk wat aan.
Leuk dat je me wilt volgen wel.
| 20:25 |
Ik lees gewoon graag, zeker als het stukjes zijn, die de moeite waard zijn. Daar heb je er alleen te veel van geschreven om ze achter elkaar te lezen :)
| 21:47 |
Dank je wel ! Lief van je...
| 15:42 |
Zeer interessante tips. 
Ik ga dit blog in 'mijn collecties' stoppen bij 'Help elkaar'
| 21:36 |
Fijn. Dank je wel, Mieke !
Ik hoop dat het anderen vooruit helpt natuurlijk.
| 10:22 |
Wat een interessant blog! Ik heb nooit een blog gehad voordat ik (toevallig) de Yoo.rs-site ontdekte.
En omdat ik altijd al van schrijven hield (ik ben zelfs tekstschrijver van beroep), was mijn interesse gewekt. Maar om pageviews te genereren, dat is een ander verhaal...
| 18:16 |
Dank je wel, Jolanda. Hopelijk krijg je met mijn tips 'de bal aan het rollen'... Ik hoor het graag als er wat vaart in komt. (En ik kom ook even bij je langs.)
| 10:23 |
Zeer interessant blog en mooi geschreven! Ik ben hier nog maar net actief en die schuchterheid komt mij bekend voor ;). Ik bewaar je blog!
| 20:53 |
Fijn dat je mijn blog bewaart. Ik vind trouwens dat je goed bezig bent ! 👍
| 10:34 |
Dat vind ik heel fijn om te horen!  Je kent vast ook het vervolg van de quote/liedje? I "ll  spread my wings  and I 'll learn how to fly ;)
Het lijkt mij nu nog allemaal een beetje hocus pocus eerlijk gezegd, maar ik neem er de tijd voor om het te leren verstaan ;)
| 14:44 |
Zeer interessant, zeker omdat ik met project Bokido bezig ben om kinderen aan het schrijven, tekenen te krijgen voor een eigen boek of strip (echt gedrukt), met dagelijkse blogposts. Dus alle tips hoe meer kenbaarheid te krijgen zijn zeer zinvol. Hier heb ik echt veel aan gehad.
| 17:39 |
Fijn om te horen !
Als ik je een tip mag geven (ik werk beroepshalve met kinderen en heb hier een reeks blogs 'koken met kinderen' gepost) : hier op Yoors zit een dame die een facebookpagina heeft 'crea met kids'. Misschien moet je haar pagina eens lezen hier : yoo.rs/mirelle.70/blog/crea-met-kids-zoekt-enthousiaste-bloggers-of-knutsels-1518616482.html?Ysid=35575
Ze zal met plezier jouw blogs op haar verzamelpagina zetten als het er bij past... Zo verdient zij via de supportviews en lok jij nieuwe mensen naar jouw blogs.
Als ik (via het onderwijs) iets kan bijdragen, geef je ook maar een seintje...
| 19:53 |
Super bedankt voor de tip. Ik heb toevallig al eens contact met haar gehad om op onze website (niet hier) een stukje van haar te mogen publiceren. Ik zal die pagina eens bekijken. In toekomst zouden we ook wel scholen contacteren. Maar moest ondertussen eventueel onze pagina op facebook : bokidobox kunnen gedeeld worden - instagram en twitter ook te vinden op zelfde manier. Website is www.bokido.be. We zitten nl. met een fundraising voor aankoop scanner, drukkosten boekje met tips jeugdauteurs en verpakkingskosten die ten einde loopt tegen 3 mei, dus al het delen dat extra gebeurt, kan misschien zorgen voor steun (in ruil zijn er leuke beloningen). En we steunen 2 sociale doelen met kinderen : bednet en pelicano foundation. Alle ruchtbaarheid is welkom. En misschien zien dan meer kinderverhalen het licht dan dat van Floor over pesten op school...
| 21:02 |
Ik heb je website eens bezocht. Ik ben toevallig met een thema rond strips bezig en heb die boxen eens bekeken. Wel vrij duur om daar met de klas wat mee te doen... 
| 14:40 |
Bedankt voor je feedback ! Voor de scholen zullen we iets aparts ineen steken dat goedkoper is (zoals je de stripkoffers hebt), dit is voorlopig enkel voor "individuele kinderen".
We hadden al beslist om op te splitsen in een "light-versie" met minder pagina's en geen extra's (aantal pagina's is te veel voor sommige kinderen blijkt uit onze test en anderen vullen het vlot) en een" full-option" dat duurder is. Het bijhorende boekje met tips van jeugdauteurs en ook de strip van de Kiekeboes, plus de stiften die kosten natuurlijk, naast de verzendkosten. Ik heb dat nu overigens vlug aangepast op onze site na ontvangst van je reactie, uit het oog verloren dat dat nog niet aangepast was op onze site dat we gaan opsplitsen, dus van harte bedankt voor je reactie :-). Als ik kijk naar een commercieel voorbeeld waarbij boeken gedrukt worden met een vast verhaal met enkel de naam van het kindje er bij gedrukt zonder iets anders, zitten we goed, zeker omdat nog een stukje naar een sociaal doel gaat. Nu ja, als we meer sponsoring vinden of de crowdfunding lukt, zal het nog beter gaan qua prijs.
Overigens voor scholen zouden we iets doen ivm cultuurkuur.be, ik weet niet of je dat kent, maar dat is voor cultuureducatieve projecten voor scholen waarvoor ze subsidiëring kunnen krijgen. We hebben ook nog contact met enkele illustratoren die workshops kunnen geven. Maar dat is voor later. Eerst de rest uitgewerkt krijgen :-)
| 15:46 |
Houd me maar op de hoogte als je een school zoekt om iets uit te testen ! Ik geef les aan het 3de en 4de leerjaar en ben zeker bereid... In een klas heb je in elk geval meteen een gedifferentieerd publiek.
| 17:28 |
Dank voor de vele tips! Deze post zal ik delen en bewaren!
| 00:07 |
Fijn om te horen, Enrique !
| 07:12 |
Blogsociety ben ik nu ingeschreven maar ik snap er nog niet veel van. Daar wil ik geen blogs maken, alleen m'n Yoorsblogs promoten... Weet dus niet of ik 't goed heb gedaan... :-/
| 16:57 |
Is de bedoeling om je bestaande pagina's er op te zetten. Je kan er per dag 3 pagina's op zetten. (naar je profiel gaan en 'blog plaatsen' kiezen -> Dan leiden ze je wel doorheen het proces !)
| 17:34 |
Ok, dank je wel!
| 18:30 |
Zo ziet je overzicht er dan uit : www.blogsociety.nl/blogger/heidi-pype
| 17:35 |
Ja, gezien maar ik heb er kennelijk dan toch 2 (goed) geplaatst, voor vandaag is het max. bereikt. Max. 2 staat er.
| 18:31 |
Kan ook zijn, dat het er maar 2 per dag zijn. Als je elke dag aanvult, kom je wel aan een mooi overzichtje.
| 10:23 |
Dat is zeker waar, vandaag ook weer 2 geplaatst!
| 16:30 |
Nog even een vraagje, Er wordt mij gevraagd om de Blog Society Infuencers Widget op mijn blog te plaatsen, zodat ik officieel deel maak van hun netwerk. In welk blog en hoe doe ik dat?
| 23:31 |
Hier op Yoors kun je dit niet, denk ik. Is eerder als je een eigen blog hebt, met een voorpagina en zo. Als je bij bepaalde bloggers op de startpagina bent, waarop je categorieën en zo kunt aanklikken, zie je het logo van Blog Society staan en staat er 'lid van'... Soms geven ze daar bepaalde marketing-opdrachten. Influencers zijn mensen die een groep kunnen beïnvloeden door te tonen dat zij bijvoorbeeld een product gebruiken en zo mensen overhalen om dat ook te gaan doen. (Soort reclame dus.) Dat zijn dan meestal 'gekende' bloggers met een groot aantal volgers, die dus een groot bereik hebben. Op Yoors zie je - helaas - geen volgersaantallen... Bovendien moet je al lid zijn om te kunnen reageren / vragen te kunnen stellen.
| 10:21 |
O, ok. Voor mij niet zo interessant dus denk ik. Dank je wel hoor!
| 16:31 |
Tof voor jou. Wie niet waagt, ......
| 21:21 |
:-)
| 21:59 |
een echt gaaf artikel met heel informatie wat voor mij nieuw is.
| 22:37 |
Fijn om te horen dat je er wat aan hebt !
| 18:24 |
Goede tips. Ik kom zelf van Plazilla en daarna even Tallsay, maar Yoors trekt me om een of andere manier meer. Misschien ook omdat de oprichter veel meer participeert.
| 13:25 |
Inderdaad... en hij betaalt ook heel keurig uit !
Op Tallsay loopt alles precies een beetje vast. En is de oprichter zelden of nooit te bereiken.
| 14:52 |
Ik was bezig mijn artikelen van Plazilla naar hier over te hevelen, heb er nog 223 staan daar. En iedere x als ik een artikel hier plaatste verwijderde ik deze op Plazilla.
Maar nu lukt het niet meer om artikelen te verwijderen of te editen. Hij geeft wel aan 'artikel is verwijderd' maar als ik refresh staat het er gewoon nog. Heel vreemd en vervelend want ik wil gewoon mijn artikelen kunnen deleten.
| 15:13 |
Leuk gemaakt! Zal zeker eens op de verzamelwebsites kijken
| 13:33 |
Bedankt voor het compliment. Blij dat je er wat aan hebt.
| 18:25 |
Knap dat je het allemaal doet/kunt. Eerlijk gezegd begrijp ik van veel niets. Ik ben niet zo internet actief. Ook van veel opmerkingen/challenges begrijp ik moeizaam wat er nu eigenlijk bedoeld wordt. Zoals die mbt links van Henkjan
| 07:18 |
Het gaat er om dat je ergens, buiten de sociale media, je link 'dropt' en dan de link van die andere website in de reacties bij Henkjans artikel zet, zodat hij kan gaan kijken of daar inderdaad iets staat dat naar jouw Yoorsblog verwijst.
Jouw eigen link vind je ofwel onder je artikel, bij het linkje. (Knopje net naast de statistieken.) Of je kopieert gewoon je zoekbalk bovenaan. Die bevat jouw persoonlijke 'code'.
Neem nu bijvoorbeeld dat je op google gaat zoeken naar blogs met inhoud die overeenstemt met de jouwe. Daar ga je dan in de reacties eerst reageren op die andere blog en je zet er ook jouw link bij, zodat die ander ook eens kan langskomen bij jou.
| 18:29 |
Ik ga dit even bewaren en rustig uitpuzzelen. Heel erg bedankt voor je uitgebreidde reactie!
| 19:40 |
Als er nog iets onduidelijk is, of als je het uitprobeert en vastloopt, kun je me altijd een privéberichtje sturen ook ! Ik help je met plezier verder ( als ik het zelf kan... ) :-)
| 13:53 |
Doe ik. Ik bewaar je tip
| 17:15 |
Wat een goede tips! Ik vond het ook altijd moeilijk om een groter bereik te krijgen, maar sinds de Facebook groepen en veel reageren op andere blogs is dit wel gegroeid.
| 16:00 |
Klopt helemaal. Alle bloggers houden van schrijven, maar alle bloggers houden ook van gelezen worden ! :-)
| 17:08 |
Ik kan je helemaal beamen!
| 15:23 |
:-)
| 17:08 |
Soms gaat het super hard soms wat minder! Ik blijf gewoon bloggen omdat ik het zelf graag doe, de views zijn leuk om te zien maar in eerste plaats vind ik het een leuke uitlaatklep!
| 14:27 |
Ik ook. Schrijven is leuk, maar gelezen worden nog leuker !
| 14:30 |
Wow leuk, interessante blog. Dit ga ik vanaf nu ook proberen doen als ik wat boeeiends schrijf of van iemand anders wat tegenkom.Maar hoe gaat het dan als je een link post van een ander persoon hier op Yoors, hoe ontvang jij dan de YP? helpt het ook als je de blogs verspreid op verschillende site's?

En hoe gebruik jij dan facebook om jou links te posten? Heb je zélf de ogelijkheid om een groep / pagina te kiezen? Desnoods een eigen pagina waarop je je links kan posten?
Gebruik jij ook instagram om hierop links te posten?

Thanks!
| 11:48 |
Als je op iemand anders' artikel klikt, staat bovenaan (in de zoekbalk) jouw persoonlijke link eraan gekoppeld. (Kijk maar eens bovenaan, dan zal je telkens in de zoekbalk dezelfde eindcijfers zien staan.) Die tonen aan dat jij de link gepost hebt. Dus als je de zoekbalk bijvoorbeeld kopieert , ergens plaatst en mensen klikken er op, dan krijg jij de pageviews in de vorm van supportersviews en krijgt de maker die aantallen er ook extra bij.
Facebook gebruik ik vooral voor het doelgericht posten. Ik leg in bovenstaand artikel uit hoe je dat kunt aanpakken. Je moet gewoon lid worden van bepaalde groepen die bij je blogs passen. (Lees maar eens het hoofdstukje 'Hoe vind je die groepen' wat grondiger... ;-)
Instagram gebruik ik voorlopig nog niet, maar ik merk wel dat mijn blogs al op Twitter en Pinterest voorkomen... Zelfs al zette ik ze zelf niet op Twitter. Als mensen er iets aan hebben, gaan ze het ook verder delen. Ik zie vaak op facebookpagina's dat er onder mijn link komt '20x gedeeld'... Zo verspreiden ze zichzelf verder.
Heb je hier iets aan ? (Anders, vraag gerust verder door, hoor !)
| 12:41 |
dank je, ik ben daar ook steeds meer mee bezig, die eerste 50 bezoekers komen wel, maar op een gegeven moment wil je toch meer...
| 09:46 |
Inderdaad, ik heb ondertussen 10 pagina's met meer dan 1000 bezoekers, die nog elke dag oplopen. Zelfs al staan ze er al bijna een jaar op. 2 ervan haalden de 5000 en 10 zitten er nu tussen de 500 en de 1000. Maar op Yoors alleen wordt dat erg moeilijk haalbaar, denk ik.
| 12:36 |
En mooi overzicht! Ik ga hier eens induiken.
| 08:43 |
Het zal je zeker iets opleveren ! :-)
| 12:34 |
Dank voor het delen
| 08:31 |
:-)
| 12:33 |
Heel goede tips.
Ga eens op Facebook rondneuzen.
| 07:41 |
Zeker doen ! Heeft mij al veel opgebracht !
| 08:00 |
Goed gedaan, bovendien brutale mensen hebben de halve wereld zeggen ze, en met jezelf op de kaart zetten is dat zeker zo. Durf jezelf te promoten :) Ik had alleen pas na een tijd door dat er in dat artikel een klikbare link stond (niet hierboven maar die site) omdat de letters zwart zijn.. vroeg me dus af waar je verslag nu was lol.. intussen gezien :-)
| 21:34 |
Dank je wel voor de positieve noot ! Misschien haalt dit anderen over de streep om het te proberen.
| 22:25 |
Vaak wel he.. als men resultaat ziet bij een ander is die stap kleiner :-)
| 22:26 |
Ik ontdekte nu pas wat je bedoelde met 'omdat de letters zwart zijn'. In het artikel op die andere site is mijn link verstopt in het einde van de zin. Als je op een computer kijkt, zijn die letters anders gekleurd, maar op een smartphone zijn ze gewoon zwart. Valt inderdaad niet op dan.
| 07:59 |
Klopt ik keek op smartphone. Raar dat dat afwijkt eigenlijk.. Ik moest echt zoeken en dacht eigenlijk dat het artikel nergens stond:-) maar dat kon ik me natuurlijk weer niet voorstellen gezien je blog :-)
| 08:15 |
de stoute schoenen* ik weet niet waarom ik foute schoenen typte hahaha
| 20:25 |
Ik vond het al een vreemde woordkeuze. (Dacht al aan een automatische invulling, zoals bij sms'en...) ;-)
| 22:24 |
goed geschreven blog.
| 20:25 |
Dank u ! Hopelijk heb je er wat aan...
| 22:23 |
Hé dat Welke.nl en Blog Society klinkt heel erg tof om je bereik te vergroten!
Mijn bestbezochte blog gaat over stiften van de Action, als ik die term ingeef op Google staat mijn post daar bovenaan en dat komt denk ik mede doordat ik het in een creatieve groep op Facebook gegooid heb. Toen ging het hard! Heb nu meer dan 2700 bezoekers en het aantal neemt nog elke dag toe :) voelt als waardering.

Je reisblog op zo'n site krijgen is dan ook echt een hele goede stap, je hebt dan nog meer bereik en dan weet je dus dat mensen het lezen :D dat maakt mij in ieder geval altijd wel heel erg vrolijk, want dan denk ik: "Yes, ik word gelezen!"
Soms moet je inderdaad de foute schoenen aantrekken.
| 20:25 |
Het geeft inderdaad een kick, dat het gepubliceerd én gelezen wordt ! Als je nu op het linkje onderaan je post klikt, kun je ook zien waar je views vandaan komen.
| 22:23 |
Of facebook zijn ook reclamedagen op sommige groepen , met name de crea groepen mag je dan op een vaste dag je reclame posten die een link heeft met de inhoud van de groep . handig dat zijn vaak groepen met veel leden waar je normaal zelf niet zomaar op kan posten !
| 20:23 |
Ook handig, dit !
| 22:22 |
Goede blog, het is niet het eerste dat ik hoor over blogsociety, maar ik begrijp nog altijd niet goed hoe het juist werkt.
| 16:58 |
'Blogs Van Linda' schreef er een handige uitleg over : yoo.rs/lifebymamalinda/blog/hoe-werkt-blogsociety-1516193381.html?Ysid=35575
| 17:00 |
Top, bedankt voor de link :)
| 17:10 |
en als ik de blogs daar zie, is dat wel mooier dan de meeste en de mijne hier.
| 20:25 |
hahaha ja dat vind ik ook maar je kan het maar proberen.
| 21:02 |
Het zijn inderdaad meer 'echte' blogs, met categorieën en overzichtjes en dergelijke. Geen losse pagina's zoals hier... Tja, er is nog werk voor de makers van Yoors ook om de site echt degelijk uit te bouwen...
| 08:06 |
Ik miste ook een mogelijkheid om doorklikbare (categorie)kopjes te maken, dus ik heb het op deze manier opgelost: yoo.rs/yvonne35/blog/homepage-van-yvonne35-1503644450.html?Ysid=51728 - gewoon een categorie in hoofdletters typen, spatie - verticaal streepje - spatie ertussen, en dan linken naar een nieuwe pagina. Het is een tussenoplossing maar voor mij werkt het.
| 08:42 |
Goed idee, zo plak ik ook links in mijn doorlopende tekst.
Maar ik mis toch een duidelijker overzicht : bijvoorbeeld van mijn recepten, mijn travelblog, alledaagse dingen... Met bijvoorbeeld foto's en dergelijke.
Ik maakte wel al een overzichtspagina op deze manier : yoo.rs/enigma/blog/overzicht-glutenvrije-broodvervangers-met-recepten-1508591460.html?Ysid=35575
Zo ZIEN mensen ook waarop ze klikken...
| 12:55 |
Ik heb even gekeken, voor recepten etc. vind ik dit een prima idee. Maar smaken verschillen, en dat mag!
Ik heb liever een lijst; die tegels (met name de plaatjes) zijn op zich wel duidelijk maar ze nemen zoveel plaats in. Als er veel tegels op een pagina staan vind ik het onoverzichtelijk worden.
Maar je hebt me wel aan het denken gezet.... misschien moet ik eens een test doen met twee verschillende opzetten van 1 pagina, en de lezers laten kiezen wat de voorkeur heeft... Ik ga eens broeden :-)
| 13:10 |
Hele goede tips! Zo doe ik het ook vaak. Ik ga me nog eens verdiepen in - Blogsociety en- Welke.nl
Dat ken ik niet.
| 16:13 |
:-) Zo zijn er nog wel een paar. Ken je bijvoorbeeld 'spam je blog' - acties ?
| 16:15 |
nooit van gehoord!
| 16:18 |
Sommige bloggers hebben zo'n pagina waarop je wekelijks je eigen blog mag 'spammen'. Gewoon even googelen... (Ik zet het ook even in het lijstje hierboven !)
| 16:21 |
dank voor de tip!
| 17:00 |
Dank voor deze uitleg , ik heb een stukje van je Corsica verslag gelezen, erg leuk.
| 15:34 |
Dank je wel voor je compliment !
| 15:40 |
Goed bezig. Ik heb over gericht delen ook tips geschreven.
| 15:01 |
Dank je voor het compliment. Ik weet dat jij ook zo'n tips schreef. Ik heb er in het verleden ook heel wat aan gehad ! ;-) Vooral toen ik Yoors pas leerde kennen, heb ik heel wat aan jouw 'handleidingen' gehad, Ingrid !
| 15:10 |
Superfijn om te vernemen!
| 15:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen