×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Even voorstellen

Even voorstellen


Hallo allemaal

Graag wil ik me even voorstellen.


Ik ben Corry Groenheide

Getrouwd met René, moeder en oma van 4 kleinkinderen. 

René is mijn tweede man. Hij heeft 3 kinderen (alle 3 zoons), die in Amsterdam, Frankrijk en Hongarije wonen. We gaan regelmatig naar Hongarije om ook 2 kleinkinderen daar te zien.

Ik heb 4 zoons ( één is op 24-jarige leeftijd overleden in 1013) die in mijn eigen woonplaats wonen. Mag me een trotse oma noemen van een kleinzoon en kleindochter.

Huisdieren heb ik niet, omdat ik de vrijheid wil hebben om te gaan en staan waar ik wil zonder eerst oppas te moeten zoeken. Ook werk ik onregelmatig, wat met bv een hond niet echt handig is.
       Na 28 jaar in loondienst gewerkt te hebben bij een zorginstelling kreeg ik in 2011 mijn ontslag. Het werk was voor mij lichamelijk te zwaar geworden. Ik wist al dat ik een zeldzame ziekte Schwannomatosis had, maar ik kreeg andere klachten. Van de één op de andere dag kon ik lichamelijk bijna niets meer. René heeft me ruim 2 maanden verzorgd en is al die tijd thuis geweest. Hij heeft het hele huishouden op zich genomen en de zorg voor mij en twee kinderen die toen nog thuis woonden. Zelf naar het toilet gaan, wassen en aankleden  lukte me niet. Mijn rug was 'versleten' werd er gezegd. Beklemde zenuwen en overbelaste spieren zorgden ervoor dat het dat ik niet goed meer kon lopen en staan. Ook had ik erge lage rugpijn. Artrose in onderrug, linkerschouder en linkervoet. Linkerarm kreeg ik niet meer boven schouderhoogte.

       Naar verjaardagen van onze familie ging niet, want ik kon niet langer zitten dan een kwartier. Een auto reis duurde minimaal een half uur om bij mijn familie op bezoek te gaan. Mijn fysiotherapeut zei dat het goed was om te blijven bewegen. En dat ik niet te angstig moest zijn.... neem de tijd om je lichaam te leren kennen.

        Beetje bij beetje leerde ik tot hoever ik kon gaan met oefeningen. Naar buiten gaan om te wandelen vond ik best angstig. Het gebeurde dan ook wel eens dat ik 'vast' stond op straat en dat ik niet verder kon. De pijn in mijn rug en het vreemde gevoel in mijn benen zorgde ervoor dat ik geen stap meer kon doen..... Ik bleef dan stil staan met de hoop dat niemand in de gaten had wat er aan de hand was.... (ging dan maar zogezegd op mijn mobiel kijken)  Bij thuiskomst ging ik weer naar bed en kon ik weer plat gaan liggen om de pijn te verzachten. Door de zwaartekracht werden mijn rugwervels op elkaar gedrukt en werd er op een zenuw gedrukt. Zodra ik ging liggen was die druk eraf en was de pijn minder. Op advies van de fysio ging ik zwemmen in warm water. Therapeutisch zwemmen heet dit. Daar zwom ik dan als net vijftiger tussen 'echt' ouwetjes van 60-90 jaar. (sorry, voor mijn taalgebruik, maar dit voelde toen zo) Geestelijk heb je dan ook genoeg te verwerken. Ik werd wel liefdevol opgenomen in de groep. Hier ging bij mij wel de knop om: "Dit is niet wat ik wil! Ik wil nog zoveel uit het leven halen en ga ervoor vechten om niet over een jaar in een rolstoel te belanden!!!"

       René  (sinds 2006 ondernemer) raadde me aan om meer suppletie te gaan gebruiken. Hij had van collega ondernemers gehoord dat goede voeding best wel eens verschil kon maken. Misschien had ik wel tekorten van bepaalde voedingsstoffen. Ik had nooit behoefte om suppletie te gebruiken, behalve vit D3. Ik kwam uit de zorg hè en dan heb je dit niet nodig.... eet maar gevarieerd..... en volgens de Schijf van Vijf.

       Toch ben ik suppletie gaan gebruiken en je kunt het vast raden, IK KNAPTE op! Mijn rugpijn was een stuk minder en daardoor durfde ik meer te bewegen. Van bewegen werd ik weer sterker. Mijn arm kreeg ik gewoon weer goed omhoog en ik kon zelfs weer de was ophangen buiten. Het heeft 9 maanden geduurd en ik kon weer lopen, fietsen en auto rijden. Nu kan ik gelukkig weer heel lang zitten, zelfs 10 á 12 uur in het vliegtuig om naar Amerika te reizen. 

       Na een re-integratie traject en 3 jaar WW had ik nog steeds geen werk. Achter de geraniums zitten is niets voor mij. Nog een opleiding volgen had geen nut volgens mij. Dan heb ik daar ook weer geen ervaring mee. Een werkgever wil toch graag iemand met 5 jaar ervaring. Ik besloot 2016 om ook te gaan ondernemen. Ik heb nu 2 bedrijven en werk heerlijk vanuit huis. 

       De vrijheid die ik nu heb is ongelooflijk belangrijk voor me. Ik werk wanneer ik wil, waar ik wil, met wie ik wil en hoe lang ik wil...... Dit komt doordat ik veel online doe. Heerlijk om internationaal mensen te ontmoeten en de mogelijkheid hebben om werk en privé te combineren.
Graag laat ik jullie zien waar ik ben geweest.

Meestal zijn de reizen privé, maar soms ook zakelijk en privé gecombineerd.

Dit was een gecombineerde 6 jaar geleden in Dallas, Texas.

Boedapest, prachtige stad.

Mijn stiefzoon woont hier. Jaarlijks minimaal 1x op bezoek.

Momenteel aan het sparen voor een wereldcruise van 111 dagen in 2020.
Ik vind het geweldig om meer van de wereld te zien. 

Heb je op TV de Secret Millionaire wel eens gezien? Geweldig lijkt me dat!!! Zo wil ik ook anderen helpen.

Je weet nu een beetje mijn achtergrond. Mijn verleden heeft me gevormd zoals ik nu ben en leef.

Hier kan ik niets meer aan veranderen. Daarom is het NU zo belangrijk en hoe ik mijn toekomst zie. Positief denken heeft mij enorm geholpen, zoals dingen loslaten.....

Voor nu laat ik het hierbij en wens ieder van jullie een mooie dag. Doe elke dag iets leuks en sta elke morgen op met een positieve Mindset.

Warme groet, 

Corry

angel in the dark
Goede blog, helemaal gelezen.
09-11-2018 12:56
09-11-2018 12:56 • Reageer
riekblogt.nl
Mooie blog/ Werk je soms voor Forever ?
04-08-2018 22:11
04-08-2018 22:11 • 1 reactie • Reageer
Corry
Nee, niet Forever. Ik werk samen met LifeVantage en ben ook distributeur van Oriflame producten.
17-09-2018 12:25
17-09-2018 12:25 • Reageer
wakeupkitty
Een lange voorstellingsronde en hoop van je levensverhaal. Je zit duidelijk vol energie en positiviteit. Ben benieuwd naar de supplementen die je neemt en of dat voor eeuwig is
21-01-2018 13:27
21-01-2018 13:27 • 1 reactie • Reageer
Corry
Ja, veel meer energie dan in 2011. 😄 Ik gebruik elke dag één tablet Protendim, Omega3, pro-biotica. Tot nu toe nog steeds geen medicatie nodig. 
17-09-2018 12:27
17-09-2018 12:27 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Een heftig verhaal maar wat geweldig dat je er zo uit gekomen bent. Suppletie en voeding kan zeker verschil maken. Ook ik ben zelfstandig ondernemers geworden en werk met Aloe Vera Producten. Top producten en inderdaad heerlijk werk met veel vrijheid.
23-06-2017 12:13
23-06-2017 12:13 • 1 reactie • Reageer
Corry
Top dat je ook met voeding bezig bent. Wat is jouw favoriete product van Forever?
17-09-2018 12:31
17-09-2018 12:31 • Reageer
Ilse Dumont
Hi, ik herken mijzelf in uw verhaal...ik kon 4 jaar geleden ook geen kant meer uit met enorme rugpijn en door de Aloe Vera ben ik weer beter, kan alles behalve hardlopen ( maar dat is nu geen gemis) Ik wandel veel, werk en geniet vooral van alles wat op mijn pad kom! ik ben ondertussen distributeur geworden van de Aloe Producten en ben helemaal happy! je kan een stuk van mijn verhaal lezen op mijn website (ilsedumont.com) veel success met het bloggen.
23-06-2017 02:36
23-06-2017 02:36 • 3 reacties • Reageer
Corry
Hoi Ilse, Voeding = mijn beste medicijn! Ik slik nu niets meer, ook geen diclofenac. Super dat jij ook baat hebt met natuurlijke producten. Wens jou ook heel veel succes!!! groetjes, Corry
07-07-2017 13:41
07-07-2017 13:41 • Reageer
Corry
Dank je wel Ilse. Fijn dat het met jou ook al zoveel beter gaat!
17-09-2018 12:32
17-09-2018 12:32 • Reageer
wakeupkitty
En wat gebruik je en hoe lang al of hoe lang duurt het voor je resultaat had?
18-09-2018 03:29
18-09-2018 03:29 • Reageer