Tegenslag positief oplossen

Tegenslag positief oplossen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 4 oktober kreeg ik het bericht van WIN Worldwide (het bedrijf waar ik mee samen werkte) dat zij de stekker eruit hebben gehaald.
Dit kwam rauw op mijn dak en het eerste wat ik dacht was hoe het nu verder zou gaan met mijn bedrijf All Day Wealth en met mijn team. 

Natuurlijk belde al snel mijn upline om dit slechte nieuws met me te bespreken.
Hoe nu verder????

Eerst mijn eigen team bellen en dit was best moeilijk voor me...

Alles ging afgelopen week in een sneltrein vaart! Als team Nederland werd al snel bekent dat de meesten onder ons door willen gaan als team om te kijken naar een ander mooi MLM bedrijf. Zo fijn dat mensen zo LOYAAL kunnen zijn!
Het nieuwe zou ook heel transparant en integer moeten zijn en natuurlijk moeten de producten ook in de gezondheidsbranch liggen. Ook het compensatieplan zou vergelijkbaar moeten zijn. Er zijn tientalle MLM bedrijven bekeken, Sommigen konden al snel worden doorgestreept. Geen transparantie op internet over compensatie plan e..d. Je moest eerst jezelf inschrijven of melden bij een member, voordat je meer inzage kreeg. Hier hou ik niet van.

Na drie dagen waren er 3 bedrijven die aan onze eisen voldeden, maar één stond al vrij snel op nr. 1. En na een gesprek met de CEO van dit bedrijf wisten we het eigenlijk al. Er was een klik, ook met de persoon!

Ik ben laaiend enthousiast over dit bedrijf, want wat zijn zij transparant en integer! Hun producten zijn geweldig en  op werking wetenschappelijk bewezen. Zij hebben er patent op.

Binnenkort zet ik mijn handtekening en laat ik jullie weten met welk bedrijf ik ga samenwerken.

Gezonde groet,
Corry

                                                                               

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kan gewoon moeilijk kiezen :) 
| 22:09 |
Ben wel erg benieuwd ik zit nu bij Nuskin en Kannaway. En voor erbij Futurenet. 
| 22:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen