×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Tegenslag positief oplossen

Tegenslag positief oplossen


Op 4 oktober kreeg ik het bericht van WIN Worldwide (het bedrijf waar ik mee samen werkte) dat zij de stekker eruit hebben gehaald.
Dit kwam rauw op mijn dak en het eerste wat ik dacht was hoe het nu verder zou gaan met mijn bedrijf All Day Wealth en met mijn team. 

Natuurlijk belde al snel mijn upline om dit slechte nieuws met me te bespreken.
Hoe nu verder????

Eerst mijn eigen team bellen en dit was best moeilijk voor me...

Alles ging afgelopen week in een sneltrein vaart! Als team Nederland werd al snel bekent dat de meesten onder ons door willen gaan als team om te kijken naar een ander mooi MLM bedrijf. Zo fijn dat mensen zo LOYAAL kunnen zijn!
Het nieuwe zou ook heel transparant en integer moeten zijn en natuurlijk moeten de producten ook in de gezondheidsbranch liggen. Ook het compensatieplan zou vergelijkbaar moeten zijn. Er zijn tientalle MLM bedrijven bekeken, Sommigen konden al snel worden doorgestreept. Geen transparantie op internet over compensatie plan e..d. Je moest eerst jezelf inschrijven of melden bij een member, voordat je meer inzage kreeg. Hier hou ik niet van.

Na drie dagen waren er 3 bedrijven die aan onze eisen voldeden, maar één stond al vrij snel op nr. 1. En na een gesprek met de CEO van dit bedrijf wisten we het eigenlijk al. Er was een klik, ook met de persoon!

Ik ben laaiend enthousiast over dit bedrijf, want wat zijn zij transparant en integer! Hun producten zijn geweldig en  op werking wetenschappelijk bewezen. Zij hebben er patent op.

Binnenkort zet ik mijn handtekening en laat ik jullie weten met welk bedrijf ik ga samenwerken.

Gezonde groet,
Corry

                                                                               


riekblogt.nl
Kan gewoon moeilijk kiezen :) 
04-08-2018 22:09
04-08-2018 22:09 • 1 reactie • Reageer
Corry
Pak een A-4tje en deel het in 2 vakken. Links alle nadelen en rechts alle voordelen die je ziet in een opportunity. Dan kom je er vast wel uit!
17-09-2018 12:10
17-09-2018 12:10 • Reageer
riekblogt.nl
Ben wel erg benieuwd ik zit nu bij Nuskin en Kannaway. En voor erbij Futurenet. 
04-08-2018 22:08
04-08-2018 22:08 • 1 reactie • Reageer
Corry
Wat leuk Riek! Ik zit ook bij FN... dit loopt niet erg hard, maar leuk voor later. Ook zit ik bij LifeVantage en sinds kort bij Oriflame. Nuskin en Kannaway hebben ook geweldige producten! Vertrouwen in je eigen producten is dan ook erg belangrijk. Wat is jouw ervaring met de CBD olie, Riek?
17-09-2018 12:15
17-09-2018 12:15 • 1 reactie • Reageer