×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Verkoudheid en griep

Verkoudheid en griep


Afgelopen week hoorde ik het weer:
De GRIEP EPEDEMIE is aangebroken.

Waarom is de één nou vatbaarder dan de ander? Dit heeft allemaal met je immuunsysteem te maken!

Je lichaam reageert om prikkels van buitenaf. Ik leef in de omgeving van Europoort, waar helaas best wat uitstoot is van stoffen die niet goed zijn voor je. Mijn lichaam moet dan ook keihard werken om die stoffen, vrije radicalen, te weren en dat ze mijn cellen niet aantasten.

Daarom ben ik me gaan verdiepen in Nutrigenomica. 

Ga een googelen wat oxidatieve stress kan veroorzaken..... chronische ziekten, Alzheimer, Parkinson b.v.

Ik claim niet dat een natuurlijk product ziektes geneest..... maar wat waren die kruidendokters van vroeger toch goed met hun kruiden. Vind het wel vreemd dat geneesmiddelen nog steeds die kruiden bevat, de farmaceutische industrie voegt een chemische stof toe en zij mogen wel claimen dat het werkt. En ze mogen het dus ook een geneesmiddel noemen.

Ik heb 2 chronische aandoeningen en heb medicatie geweigerd. Gebruik tot nu toe mijn nieuwe LIFESTYLE !


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
candy
Als ik ziek ben, dan laat ik gewoon zijn. Jammer dat mensen direct grijpen naar medicatie. mensen hebben zo schrik van een verkoudheid of griepje.
05-01-2018 23:53
05-01-2018 23:53
Bodycoach
Ik ben er zelf ook heel erg van overtuigd en ervaar zelf ook dat supplementen je gezondheid helpen. Ik verdeel herbalife en hebben een gamma van supplementen. Ik ben zelden ziek. Als ik verkoudheid en griep voel opkomen, dan neem ik direct onze Roze guard en ben er direct vanaf. Nu, net voor oudejaar, had ik er geen meer op voorraad, voelde ik wat opkomen maar heb ik er geen kunnen nemen. Wel, ik heb 3 dagen ziek geweest...
04-01-2018 13:27
04-01-2018 13:27
Ries van Meerten
rust, ontspanning, maar we weten niet meer wat dat echt inhoud, weerstand opbouwen, tijd voor jezelf en dan bedoel ik echte rust en ontspanning, naar buiten en geef niet dat wat buiten jezelf ligt dat dat de schuldige is, het werk mee als jij niet goed in je vel zit, gestrest bent, verkouden is dat het lichaam zichzelf reinigt, dus neem rust en ga niet werken ook ik woon in het Europoort gebied, weinig last van.
03-01-2018 19:03
03-01-2018 19:03
Schorelaar
Gisteravond nog extra gewerkt doordat veel collega's ziek waren. Ik hoop dat ik genoeg weerstand heb.
03-01-2018 15:39
03-01-2018 15:39
DlanoR
Natuurlijke producten genezen ook geen ziektes, dat doet je lichaam zelf. Je kan wel je lichaam optimaal ondersteunen door de juiste voeding + natuurlijke supplementen te nemen. Met de juiste voeding, en tegenwoordig aanvulling van de juiste echt natuurlijke supplementen kan je je lichaam alles geven wat het nodig heeft om het griepvirusje aan te pakken en te vernietigen. Wat de oxidative stress betreft geldt hetzelfde. Goede voeding en antioxidanten om je cellen te voeden en te beschermen tegen alle troep van buitenaf
03-01-2018 15:31
03-01-2018 15:31
Mevrouw Stip
Mocht je toch verkouden worden, dit zijn enkele nuttige natuurlijke tips: https://yoo.rs/mevrouwstip/blog/verkouden-grieperig-dan-gaan-we-aan-de-kippensoep-1507306207.html?Ysid=45867
03-01-2018 15:13
03-01-2018 15:13