De Mooiste Herfstwandeling.


Vandaag weer wat uit de put geklauterd en genoten van de mooie 'dingen'.

Met de camera in de aanslag gaan wandelen met 'Klein'. Je weet immers nooit wat je tegenkomt. Dat heeft me ook weer leuke plaatjes opgeleverd, die ik met jullie wil delen...

Elke dag kom ik langs dit paardje, dan begroet ik hem en hij komt vervolgens naar de draad gelopen. Meestal aai ik hem even. We hebben een bijzondere band. Ik ben zo blij voor 'm dat 'ie voor de herfst een nieuw 'jasje' aan heeft gekregen!

Dit soort plaatjes, ongeveer op dezelfde plaats, is dan natuurlijk een mooie extra bonus!

En tot slot 'Klein', die gras eet aan de voet van een grote eik, bij een bijzonder grote zwamsoort!

Hopelijk hebben jullie genoten! Ik wel tenminste.

© 02-10-2017 (update 21-11-2018) Copyright; Blog, titel, tekst(en) en alle afbeeldingen van/door: © Enriqué, blogs & more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Tags: #paddenstoelen #rood #witte #stippen

Maakt u ook prachtige foto's?

Schrijf u gratis in en verdien met het maken van foto's, blogs, en meer!