Eerste indruk Challenge (2)

Eerste indruk Challenge (2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Helaas kreeg ik het niet groter, daar ga ik nog mee bezig. Maar het idee is:

Links een logo in de vorm van een enveloppe met duidelijk de 'Y' erin te herkennen. De lijnen zouden iets dikker kunnen van de letter Y. Ik heb in dit geval gekozen voor de kleuren van de Nederlandse vlag, het kan ook met andere kleuren of gewoon wit. Er staat nu heel klein in: © E, b&m  Het copyrightteken kan dus weg. Als het kan zou ik willen dat de rest wel blijft staan, klein maar leesbaar. Wat betreft de tekst geld hetzelfde voor het rechterblok.   Dit blokje links dus kan in het rijtje wat betreft het delen, dus bij de F van Facebook en het logo van twitter, etc.

Het rechterblok vormt dus al dan niet samen met het eerste blokje het logo van Yoors. Hier heb ik voor oranje gekozen bijpassend bij de Nederlandse vlag. De O's zijn van binnen wit gelaten, maar dat kan ook oranje of een andere kleur. Ook kan alles wit of wat voor kleur(encombinatie) dan ook. Andere lettertypes en groottes kunnen ook in beide delen.

Tot nader order zitten nu wel de copyrights op het logo en/of de delen!

Dit is ook nog een optie; Nu niet goed zichtbaar, maar onder het rechterblok staat: "and Yoors only".

Ik heb nu gekozen voor een blog, omdat de evt. volgende logo's of links daarvan van mij hierbij kunnen!

© 15-10-2017 Copyright: Teksten, logos en afbeeldingen door: Enriqué, blogs and more  © E, b&m

Eerste indruk Challenge (1)

Eerste indruk Challenge (2)

Eerste indruk Challenge (4)

Eerste indruk Challenge (5)

Yoors wordt steeds groter,

Wilt u daar deel van zijn?

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel goed nagedacht, maar persoonlijk vind ik de suikerklontjes Yoors - versie leuker: contrast, strak, leuk perspective en zeer aantrekkelijk voor een snoeperd :)
| 13:48 |
Dank je wel! Morgen zullen we weten wie de winnaar is, ben benieuwd :-)
| 22:10 |
Voor mij eigen heb ik al de winnaar en ik ben benieuwd of het met smaak van HekJan overeenkomt.
| 22:21 |
O, ik ben benieuwd, haha!
| 23:29 |
Ik ook!
| 09:03 |
:-)
| 13:54 |
Mooi bedacht met envo
| 20:33 |
Dank je wel hoor!
| 20:36 |
Ziet er eenvoudig uit, zal het beslist niet geweest zijn. Leuk!
| 21:44 |
Dank je wel hoor! Tja, valt mee, maar kost tijd en even oefenen, haha!
| 22:19 |
Ik ken het....
| 04:12 |
simpel maar erg doeltreffend, je kunt er vel kanten mee op !
| 14:23 |
Pfff, heeft me wel moeite gekost hoor, tot diep in de nacht!
Haha, dank je wel!
| 14:30 |
pff , het houdt je van de straat zullen we maar zeggen ;-)
| 14:56 |
Ja, laten we het daar maar op houden!
| 20:41 |
Eenvoudig met een heel idee erachter
| 11:32 |
Dank je wel hoor!
| 12:23 |
deze is indien je hem wat afwerkt mijn favoriet tot nu toe
| 09:15 |
Nou, dank je wel voor dit compliment!
| 11:23 |
ja en dat van een crea bea he ! totaal.inspiratieloos zelf momenteel maar deze is echt top het idee en als.je de Y idd wat op laat vallen en ik zou dan wel andere kleuren kiezen persoonlijk.. maar erg leuk!
| 12:38 |
Dank je hoor, ik probeer nog wat te oefenen met een beter programma want nu ging het niet van een leien dakje zeg maar. Jouw inspiratie komt ook wel weer, misschien als je even de tijd en rust zou hebben en je begint eenmaal...
| 12:41 |
ja ik kan sowieso digitaal niks hoor lol qua tekenen enkel analoog hahahhahahaa :-)
| 12:43 |
Maar daarom toch niet minder mooi of minder goed?!
| 13:01 |
nee hoor alleen zou zelf graag photoshop talent willen ontwikkelen ooit hehe
| 13:05 |
Pas las ik hier van één van de leden dat je via Adobe een proefversie van een maand van Photoshop kunt gebruiken. Is dat niks voor jou? Het is gewoon een kwestie van proberen en ontdekken geloof ik, zo doe ik dat vaak.
| 13:18 |
Door de kleuren ook een hele mooie blikvanger.
| 07:29 |
Hartelijk dank Alie!
| 11:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen