×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Gespot: Toyota Wigo

Gespot: Toyota Wigo


Afgebeeld in header is overigens mijn eigen Toyota Camry. Vanwege het Copyright is de afbeelding van de 'Wigo' hier niet geplaatst, wel een link naar de betreffende site met afbeeldingen!

De site, met foto's (vermeld en klikbaar in onderstaande tekst) kwam ik heel toevallig op het spoor via Facebook.

Het gaat hier nota bene om een Fillipijnse site!

Daar is kennelijk een nieuw model van Toyota beschikbaar, waarom dan niet ook in Europa vraag ik me af. Met eisen wat betreft uitstoot zal het niet te maken hebben omdat de 'Wigo' ook met een nieuwe en moderne VVT-i Motor, het paradepaardje van Toyota, is uitgerust. Klik hier om de grotere broer/zus van de Toyota Aygo te zien; de Wigo.

Mijn eigen Toyota Camry moest ook naar de garage, nu we het toch over dit automerk hebben...

Een nieuwe uitlaat, 2 nieuwe banden en 2 remschijven en -blokken. Dit is wel nodig voor een 'tank' met een gewicht van ruim anderhalve ton. Hieronder afgebeeld de Toyota Aygo die ik meekreeg als leenauto. 'Knal Kanariepietje geel'. Nee, geen 'knalkanarie', begrijp me niet verkeerd, haha! En nee, dit blog is niet gesponsord door Toyota en of mijn Toyota dealer maar dat mag natuurlijk wel, haha. Ik ben 'gewoon' Toyota/Lexus-fan al is dat laatste merk niet geschikt voor mijn budget... 

De Aygo, een leuk stadsautootje met alles erop en eraan wat je nodig hebt, heeft nu dus een nieuw en ver familielid...

Natuurlijk niet te vergelijken met mijn eigen auto (2002) welke ook in een hele andere (prijs)klasse valt. Dus dat ga ik ook niet doen.

© 06-07-2018 Copyright; Blog, titel, tekst(en) en afbeeldingen van en door: © Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Dit blog is (nog) niet gesponsord. (Wanneer dat wel het geval is, geef ik dat aan)

Tags: #wigo #toyota #motor #phillipines

Andere auto blogs van mij:

Aanverwant blog van 'Wakeupkitty':
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties