Gespot: Toyota Wigo

Gespot: Toyota Wigo


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgebeeld in header is overigens mijn eigen Toyota Camry. Vanwege het Copyright is de afbeelding van de 'Wigo' hier niet geplaatst, wel een link naar de betreffende site met afbeeldingen!

De site, met foto's (vermeld en klikbaar in onderstaande tekst) kwam ik heel toevallig op het spoor via Facebook.

Het gaat hier nota bene om een Fillipijnse site!

Daar is kennelijk een nieuw model van Toyota beschikbaar, waarom dan niet ook in Europa vraag ik me af. Met eisen wat betreft uitstoot zal het niet te maken hebben omdat de 'Wigo' ook met een nieuwe en moderne VVT-i Motor, het paradepaardje van Toyota, is uitgerust. Klik hier om de grotere broer/zus van de Toyota Aygo te zien; de Wigo.

Mijn eigen Toyota Camry moest ook naar de garage, nu we het toch over dit automerk hebben...

Een nieuwe uitlaat, 2 nieuwe banden en 2 remschijven en -blokken. Dit is wel nodig voor een 'tank' met een gewicht van ruim anderhalve ton. Hieronder afgebeeld de Toyota Aygo die ik meekreeg als leenauto. 'Knal Kanariepietje geel'. Nee, geen 'knalkanarie', begrijp me niet verkeerd, haha! En nee, dit blog is niet gesponsord door Toyota en of mijn Toyota dealer maar dat mag natuurlijk wel, haha. Ik ben 'gewoon' Toyota/Lexus-fan al is dat laatste merk niet geschikt voor mijn budget... 

De Aygo, een leuk stadsautootje met alles erop en eraan wat je nodig hebt, heeft nu dus een nieuw en ver familielid...

Natuurlijk niet te vergelijken met mijn eigen auto (2002) welke ook in een hele andere (prijs)klasse valt. Dus dat ga ik ook niet doen.

© 06-07-2018 Copyright; Blog, titel, tekst(en) en afbeeldingen van en door: © Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Dit blog is (nog) niet gesponsord. (Wanneer dat wel het geval is, geef ik dat aan)

Tags: #wigo #toyota #motor #phillipines

Andere auto blogs van mij:

Aanverwant blog van 'Wakeupkitty':Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wij hebben ook een kanarie in de garage staan, maar dat is een oldtimer. ;)
Auto's...voor mij een vervoermiddel ;)  Mijn zoon leert voor automonteur en dan doe ik echt mijn best om mijn aandacht erbij te houden als hij met een verhaal aan komt zetten...😁😉
| 07:34 |
O, leuk zeg! Tja, ieder haar/zijn interesses hè, dat is juist ook het leuke!
Het kost vast moeite om dan je aandacht vast te houden, haha. Snap ik.
| 00:27 |
voor mij is een auto vooral een vervoermiddel.  maar ben super dankbaar er en te kunnen rijden !
| 21:17 |
Dat is het feitelijk ook. Voor mij meer een hobby ook maar wel een hele dure! Maar ook ik ben dankbaar dat ik zo'n apparaat tot mijn beschikking heb, haha.
| 01:50 |
ja he , zeker een peperdure hobby. Mar waar zouden we zijn (of komen) zonder dag ding he ;-) 
| 13:24 |
Ja, dat is zeker zo! 😊
| 16:24 |
Wie weet komt hij in Europa nog uit, of zelfs onder een andere typenaam.
| 04:59 |
Ja dat kan ook nog. Zo rijdt een Dacia in Rusland gewoon rond als zijnde Renault. De eisen liggen daar kennelijk lager.
| 02:09 |
Grappige auto wel
| 06:54 |
Ja hè... vind ik ook wel. 😁
| 00:55 |
Leuke blog weer en die wigo is best leuk , al passen de grote tienerbenen van mijn zoons ( maat 46 schoen alweer , waar gaat dat heen) daar niet echt in dus kiezen we toch nog voor een iets groter exemplaar 
| 09:13 |
Dank je Lenie en ook ik heb maat 46, haha! Alleen ik ben geen tiener meer... Ja, een ouwe tiener 😂 Misschien stopt 't bij maat 48? Een grotere auto is vaak wel comfortabeler idd.
| 01:37 |
Ik moet eerlijk bekennen dat ik liever jou auto als leenauto heb, als die winkelwagentjes waar je blog over gaat 😂
| 21:56 |
Hahaha! Wat breng je dat weer leuk! 😂 Met je eens hoor, de mijne wil ik ook absoluut niet kwijt! Maar qua design vind ik die Wigo toch ook wel heel mooi. 😉 Maar ik zou niet willen ruilen.
| 02:06 |
😂👍😂😂😂
| 10:03 |
Wat een leuk bakkie! Het valt me sowieso op dat je in het buitenland vaak andere automodellen hebt, die ik soms graag zou willen importeren. Vreemd....
| 12:41 |
Ja, dat is heel apart idd. In de VS ook maar dat is allemaal 'big' natuurlijk...
| 02:44 |
Ik vind het wel een gaaf autootje die gele.. handig ook om snel op de parkeerplaats terug te vinden. Ga je de tank ooit inruilen? En uh... zijn de buren verhuist?
| 22:56 |
Op zich best wel hè? Ja, die valt wel op. Nee, de 'tank' blijft zolang ik 'm kan betalen. Hij rijdt echt fijn hoor! De buren zijn opgekrast idd. Per 16/07 heeft de woning een nieuwe eigenaresse.
| 00:16 |
Mooi een nieuw (buren) leven dus een nieuw begin :) Goed voor een feestje met taart :)
| 12:22 |
Taart is altijd goed, kwark of bavarois, lekker hoor! 😉
| 23:44 |
Of chocolade :)
| 09:06 |
Helemaal goed!! 😉😁
| 01:31 |
Wat een prachtige Knal geel kanariepietje, I just love it 😍 Nog mooier is de kleur van de WIGO, gewoon mooi oranje haha! Fijn dat je eigen toyota weer gemaakt is en je nog vele veilige km's met hem kunt maken. Nog effe sparen voor een WIGO ondertussen 😉
| 08:44 |
Ben ik met je eens! Die WIGO vind ik ook een heel leuk model en echt een leuke kleur! Hopelijk gauw in NL!
En dan idd alleen de centjes nog, haha! 😂 ik ben ook zeker blij dat mijn 'Tank' gemaakt is. ik rijdt heel 'groen'! 😉😁
| 11:36 |
Precies, jij rijd heel groen hahaha. Ik gewoon dol op oranje en geel, dus als ik zou kunnen kiezen, zal het zeker 1 van die kleuren zijn 😉 
| 22:29 |
Nu moet ik dus altijd kijken wie er in zit als ik zo'n kleur auto zie! 😂
| 01:47 |
Voorlopig rijd Diaantje nog heel lang in een wit uitgeslagen rood suzukietje 😜
| 07:11 |
Vraagje; is die toevallig met bouwjaar 1995 ongeveer? Want ik heb destijds ook een rode auto gehad die wit uitsloeg. Het schijnt dat rond die periode het lood uit de autolak werd gehaald en dat de kleuren rood en wit toen slecht waren.
| 19:44 |
Hij is uit 2002 en inderdaad, de oude rode lakken slaan wit uit. Is wel weg te poetsen, maar moet je zin in hebben haha. Ach, maakt voor mij niet uit, hij is motorisch goed en dat is het belangrijkste. Als ik een gave auto zou willen, dan moet ik een nieuwe kopen en daar heb ik de centjes niet voor 😉
| 23:10 |
Ja, ik heb me destijds suf gepoetst, haha maar dat hielp maar voor een korte tijd. Idd is het 't belangrijkste dat 'ie goed is verder en die centjes... heel herkenbaar! 😉😁
| 23:48 |
Je hebt een mooie wagen, geniet er maar zoveel je kunt van
ik rijd nu Canta ..das andere koek
| 21:53 |
Dank je Karin! Ook in een Canta zit je droog (Nu sowieso wel met dit weer ;-D) En je komt van A naar B, dat is 't belangrijkste hoor!
| 11:38 |
t is een onbetaalbaar kleinood ja, heerlijk
| 11:49 |
Zeker! 😊
| 12:05 |
Dat nieuwe model ziet er wel veel kleiner uit dan de jouwe. Wij hebben geen auto meer, sinds we met pensioen zijn, maar onze voorkeur ging altijd uit naar grote, stevige auto's.
| 17:22 |
Ja, dat scheelt een heel stuk idd. Een grotere auto vind ik ook fijner maar wel duur in het ge- en verbruik. Maar goed, een hobby mag wat kosten, haha. Wat voor auto's hebben jullie gehad als ik vragen mag?
| 17:47 |
Altijd Chevrolet, diverse modellen. De fijnste was de Blazer: een onverwoestbare tank van een auto. Nu zijn autokosten hier aanzienlijk lager dan in NL, niet alleen benzine, maar ook wegenbelasting en omzetbelasting bij aankoop. Over dat laatste is hier een hele rel geweest, 5 jaar geleden; die werd verhoogd naar 10% (luxe-artikelen). Ieder autobezitter huldigde de stelling: hoezo 'luxe', ik heb mijn auto nodig om naar mijn werk te gaan!
| 19:24 |
Ja, dat zijn tenminste auto's! Nu plakken ze op Deawoo's ook een Chevrolet logo, maar dat zijn niet die echte Amerikaanse. Ja, hier wordt je dan financieel uitgekleed. Hier is nooit een rel, men haalt de schouders altijd maar op. Het is idd geen luxe artikel!
| 00:57 |
Je kunt op ieder autootje wel het logo van een groter merk plakken: Dafjes werden destijds ook Volvo!😱
| 02:20 |
Hahaha! Ja, je hebt gelijk idd! 😂
| 11:39 |
Vind het wel mooi sportief staan deze gele kleur.
| 16:18 |
Je valt in elk geval wel op, haha!
| 16:33 |
Zeker weten.
| 16:38 |
Het is een leuke boodschappenauto. Ik prefereer toch een iets grotere auto. 
| 15:56 |
Ja, ik ook hoor, tenminste voor grotere afstanden. 😊
| 16:06 |
Precies. 
| 16:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen