×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Griep, koorts en verkoudheid... Alweer!

Griep, koorts en verkoudheid... Alweer!


Nu ben ik pas ziek geweest, ook griep, nadat ik daar 7 jaar geen last van heb gehad. En nu dus de tweede keer in dit nog erg jonge jaar. Deze keer geen Braun oorthermometer gebruikt want die geeft gewoon altijd aan dat 't goed is, rotding... Nee, een echte, van Aldi of Lidl. In elk geval een goeie.

Met 38,5 graden officieel koorts maar die getallen zeggen me niet zo veel. ik weet zelf wel hoe ik me voel. Wat ik niet snap is dat ik het weer krijg... Foutje in mijn immuunsysteem? Maar goed, we zieken het maar weer uit, dit keer met vers fruit i.p.v. uit blik. (ja, ik leer ook bij ;-D) Koffie smaakt ook weer niet evenmin als roken... (ja,ja, ik weet 't.) Wat ik nog het vervelendste vind is dat ik 's nachts een soort van lig te ijlen. continu dezelfde rare dingen dromen achter elkaar door.

Toch probeer ik wat door te Yoorsen etc. maar het gaat niet zoals anders. En ik heb een hond te verzorgen, ook dat moet gewoon doorgaan. Maar goed, dan weten jullie dat en hopelijk ben ik weer gauw hersteld. Heftige epidemie dit jaar zou ik zeggen!

Mijn vorige griep.

© 08-03-2018 Copyright; Blog, titel en tekst(en) door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Header is eigen afbeelding. Overige afbeelding(en) afkomstig van: Pixabay.

signup

Wordt gratis lid en verdien een zakcentje bij!

No strings attached!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties