Griep, koorts en verkoudheid... Alweer!

Griep, koorts en verkoudheid... Alweer!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu ben ik pas ziek geweest, ook griep, nadat ik daar 7 jaar geen last van heb gehad. En nu dus de tweede keer in dit nog erg jonge jaar. Deze keer geen Braun oorthermometer gebruikt want die geeft gewoon altijd aan dat 't goed is, rotding... Nee, een echte, van Aldi of Lidl. In elk geval een goeie.

Met 38,5 graden officieel koorts maar die getallen zeggen me niet zo veel. ik weet zelf wel hoe ik me voel. Wat ik niet snap is dat ik het weer krijg... Foutje in mijn immuunsysteem? Maar goed, we zieken het maar weer uit, dit keer met vers fruit i.p.v. uit blik. (ja, ik leer ook bij ;-D) Koffie smaakt ook weer niet evenmin als roken... (ja,ja, ik weet 't.) Wat ik nog het vervelendste vind is dat ik 's nachts een soort van lig te ijlen. continu dezelfde rare dingen dromen achter elkaar door.

Toch probeer ik wat door te Yoorsen etc. maar het gaat niet zoals anders. En ik heb een hond te verzorgen, ook dat moet gewoon doorgaan. Maar goed, dan weten jullie dat en hopelijk ben ik weer gauw hersteld. Heftige epidemie dit jaar zou ik zeggen!

Mijn vorige griep.

© 08-03-2018 Copyright; Blog, titel en tekst(en) door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Header is eigen afbeelding. Overige afbeelding(en) afkomstig van: Pixabay.

signup

Wordt gratis lid en verdien een zakcentje bij!

No strings attached!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (26 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nu voor de vijfde keer geveld in 1 seizoen, 40 graden koorts en een fikse longontsteking. Nu aan de antibiotica en hopelijk slaat dat aan want ik hen het behoorlijk benauwd
| 14:25 |
Goh, wat vervelend zou ik zeggen maar dit is meer dan vervelend! ik kan me wel  voorstellen dat je benauwd bent. Hoe is het nu met je? Beterschap hoor!! 💐💙
| 18:34 |
Nog niet echt veel beter, maar positief blijven
| 18:43 |
heel veel beterschap
| 19:36 |
Dank je wel!
| 19:40 |
Van harte beterschap
| 19:09 |
Dank je wel!
| 20:07 |
Beterschap zeg.
En goed uitzieken, anders heb je het zo weer.
| 07:01 |
Ja, dank je wel hoor! Het gaat deze keer maar moeizaam over vind ik.
| 11:50 |
Oei als de koffie al niet smaakt ....... heel veel beterschap en hoop dat je gauw weer opknapt.
| 14:55 |
Dank je wel Eric, ik hoop het ook, haha!
| 16:19 |
Nou zeg je treft het niet , sterkte en beterschap!
| 22:30 |
Nee, niet echt... Dank je wel!
| 22:35 |
Heel veel beterschap Enrique.. misschien is het qua roken een ideetjes om elektrisch te gaan roken? Ik heb nog een tip voor je: cbd4all.org/product/cbd-e-liquid-250-mg-10-ml-evod-e-sigaret-starters-set/ Ik ken een paar mensen die zich een stuk beter hier bij gingen voelen dus misschien een ideetje?
| 21:44 |
Zeker een idee Mirelle, ik probeer er voor te sparen, haha!
Dank je wel!
| 22:36 |
Graag gedaan Enrique. ;)
| 22:43 |
Heel veel beterschap. Gewoon uitzieken. geen paracetamol of hoestsiroopjes.
Het gewoon laten zijn.
Ik neem dan veel supplementen.
Thee van verse kruiden en gember.
En weet je ...? mss is het een goed moment om die sigaretjes voor goed te laten ?? ;-)
Op die manier is mijn vader 40j geleden gestopt.
| 13:52 |
Dank je wel hoor! Hoestsiroop neem ik eigenlijk nooit, paracetamol wel om de koorts te laten zakken... Dat roken... ik weet 't wel maar dat hou ik niet vol... :-(
| 14:45 |
veel beterschap en je goed verzorgen
| 13:33 |
Dank je wel Frieke!
| 14:45 |
Da's niet fijn joh. Beterschap!!
| 10:05 |
Dank je wel Marion!
| 12:33 |
Ja het lijkt niet te stoppen dit jaar, veel beterschap!
| 08:41 |
Nee, zo'n griepgolf hebben we in tijden niet meer gehad geloof ik...
Dank je wel!
| 12:33 |
Goed uitzweten en veel water drinken. Beterschap!
| 07:24 |
Dank voor je advies Dewaputra!
| 12:34 |
Wat naar! Van harte beterschap!
| 03:21 |
Dank je Soberana!
| 12:35 |
Beterschap en zorg goed voor jezelf!! Zelf had ik vorige week griep. Precies in mijn ene weekje vakantie. Daardoor had ik wel weer tijd om mee te doen met de schrijfuitdaging. Het heerst heel erg dit jaar en het enige dat je kan doen is goed uitzieken. Dus sterkte!
| 00:36 |
Wel vervelend voor je, in de vakantie toch zeker!
Dank je wel!
| 12:36 |
nou als ik dat lekkere fruit zie wil ik ook wel ziek zijn.hihi
Maar ff serieus ik hoor wel dat ze dit jaar de griep wel 3/4 x terug krijgen. Maar dat hoop ik niet voor jou hoor. Koffie niet lekker vinden is wel een min puntje hoor maar dat roken een mooie gelegenheid gelijk te stoppen. Toch iets positiefs door de griep. Beterschap hoor!!
| 22:23 |
O, dat hoop ik ook niet idd! Ja, dat roken blijft 'een heet hangijzer', haha! Dank je wel!
| 00:38 |
:-)
| 14:15 |
Heel veel beterschap dat je snel beter wordt
| 22:12 |
Dank je wel! ;-)
| 00:39 |
Jeetje, zit niet echt mee...... heel veel beterschap en zorg goed voor jezelf. Wij lopen niet weg xxx
| 20:24 |
Dank je Diaantje! Ach, ook dit gaat weer voorbij. xxx
| 12:37 |
En niks gezegd in de chat op FB he... beterschap maatje!
| 20:15 |
Nee, echt? Haha! Niet bewust hoor maar ik wil er ook niet m'n hele dag door laten bepalen.
Dank je wel! xxx
| 00:41 |
Goed zo. Voel je je vandaag al beter?
| 08:29 |
Wel beter dan gisteren in elk geval, dank je wel!
| 12:38 |
Gelukkig.
| 12:52 |
:-)
| 13:26 |
Vandaag is deze griep ook weer bij mij op visite gekomen en ik had ze niet eens uitgenodigd. Ik wens je beterschap en de hond moet maar even snel z'n pp-tje doen.
| 20:07 |
O, dat is niet leuk nee... En zelf zonder uitnodiging! ;-)
Dank je wel en jij ook beterschap hoor! ik ga zo nog even met 't beestje...
| 00:42 |
Een lastige dus, misschien de vorige niet goed uitgeziekt? Zou dat kunnen? Beterschap gewenst!!
| 19:42 |
Na de vorige ging het weer gewoon goed met me... Tja, ik weet ook niet. Dank je wel Marc!
| 19:44 |
He bah.. beterschap
| 19:37 |
Dank je wel hoor!
| 19:40 |
Man, alweer. Beterschap.
| 19:33 |
Ja, ik snap 't ook niet... Dank je wel!
| 12:39 |
wat vervelend, van harte beterschap en sterkte
| 19:18 |
Dank je wel, komt vast weer goed, haha!
| 12:39 |
Jij ook al.... beterschap!!! En tip: twee paracetamolletjes voor je gaat slapen. Je zweet je te pletter, maar slaapt vermoedelijk rustiger.
| 18:56 |
Ja, dat heeft idd wel geholpen, dank voor de tip!
| 12:40 |
Graag gedaan!! Beterschap nogmaals.
| 12:51 |
Dank je! :-)
| 13:27 |
Vervelend dat je alweer in 'de prijzen' valt.
Heel veel beterschap!
| 18:54 |
Ja, ik val altijd in de prijzen Hans, haha!
Dank je wel!
| 12:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen