×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
notifications_noneadd
09-12-2018 13:15
3 volgers , 4 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
4 antwoorden

Heart of Mary


Diaantje schreef er al over in haar blog:

Diaantje is zo aardig geweest om voor mij een Maria-beeldje te haken, na mijn opmerking en oproep onder een blog van Simple YulEn Tintje OYV: "Ohh, ik vind haar prachtig!", Gevolgd door mijn opmerking: "Kan ik misschien meteen een oproep doen: Wie zou die kunnen of willen haken? Verder overleg via pb."

Hieronder het betreffende blog:

Simple YulEn Tintje OYV reageerde door mij te zeggen dat Diaantje uitstekende haakskills heeft en dat zij een echte professional is, wat overigens wederom gebleken is! En dat ik haar dus maar moest benaderen.

Na een kort overleg met Diaantje gaf ze direct aan dit heel graag te willen doen. Bij Simple YulEn Tintje OYV had ze intussen gereageerd door te zeggen dat alles in kannen en kruiken was en dat Diaantje Madonna, zoals Maria ook wel wordt genoemd, ging haken!

Maar ik wist niet goed of ik moest vragen wat dat zou kosten want misschien beledig ik haar dan? Maar ik wou het ook niet laten lijken of ik het allemaal vanzelfsprekend vond dus ben er toch over begonnen. Ze wou er absoluut geen cent voor hebben en greep de gelegenheid aan, Maria voor mij te haken voor de crea-challenge van Ingrid voor de maand december!

Quote

Inmiddels in kannen en kruiken, haha. Diaantje gaat aan de Madonna Haak 😉

 Diaantje.

De challenge van Ingrid:

Even later kreeg ik netjes en degelijk verpakt, zoals we van Diaantje gewend zijn, mijn Maria-poppetje. Mooi van formaat, stevig en een fatsoenlijk gewicht, zodat je d'r niet omver blaast. Met Maria heb ik zeker 'iets', niet op de laatste plaats door het Wonder dat ik eens na een bezoek aan een Maria-kapelletje, heb mogen ervaren. Dit was in de tijd dat 't heel slecht met me ging.

Lees hier over mijn Wonderlijke ervaring:

Je zult begrijpen dat ik Maria dan ook direct in mijn hart gesloten heb, Toen... en Nu!

De postbode was namelijk geweest, bij de buren dan. Dus ik er snel naartoe en daar was ze:

Ze ziet er heel vredig uit en perfect gemaakt door Diaantje, dus: Dank je wel!

Ze heeft intussen een prominente plaats gekregen op mijn dressoir! Nogmaals dank Diaantje en ook aan Simple YulEn Tintje OYV én aan Ingrid natuurlijk!

© 04-12-2018 Copyright; Blog, titel, tekst(en), bovenstaande Maria-afbeelding en onderstaand logo van/door: © The Original Enrique   

( enrique.dutch@gmail.com )  Afbeeldingen Pixabay: https://pixabay.com/nl/hart-van-maria-dicentra-spectabilis-722561/  (header)  En:  https://pixabay.com/nl/madonna-maria-virgin-kerk-ierland-287302/  (thumb)  Tags: #DIY #Madonna #Haken

Kom in Hogere Sferen!


Klik om je Gratis en Vrijblijvend aan te melden!

Yoo.rs
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts