Hulp gevraagd: Nog steeds problemen met #Pinterest.


Dit is al de derde keer dat ik problemen heb met Pinterest. Als ik de PC opstart of een andere browser gebruik, kan ik 1 item 'pinnen'. Bij de tweede keer krijg ik: "Oeps! Empty URL". Ongeacht welke browser ik gebruik dus.

Op diverse site's dus niet alleen op Yoors, daar ligt het dus niet aan!

Ook ben ik al bezig geweest met plug-ins en add-on's. Daar kan ik niets in vinden. Wie kent dit probleem/kan mij helpen? Zie afbeeldingen voor de meldingen die ik krijg. Bij voorbaat dank!

Update: Via de site en het menu van Pinterest heb ik de 'Browserknop' opnieuw gedownload; vraag me niet hoe ik het gedaan heb ;-) maar alles werkt weer als voorheen! Ook vroeg de browser of ik dit wou accepteren dus het zal toch ook wel met beveiliging te maken hebben. Dank voor het meedenken! Wel ben ik benieuwd of meer mensen ervaring en hebben met delen via Pinterest.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

30-01-2017 Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com )