'Klein', in een waar Kunstwerk, door Collega-blogger!


Nu heb ik zelf eens een poging gedaan om Klein te tekenen en ik was niet eens ontevreden. Maar op basis van 1 kleine en 1 wazige foto, heeft VampireMeerkat er een waar stuk(je) Kunst van weten te maken. De persoonlijkheid, het karakter, de grootte van het beestje, ze IS het gewoon echt! Dank je wel VampireMeerkat, wat kun jij tekenen!! Hieronder mijn tekening, de voorbeeldfoto's en vervolgens de prachtige tekening  van VampireMeerkat, tot in detail!

Mijn tekening van m'n Hazewindhond 'Klein'.

Dit is één van de foto's die ik als voorbeeld naar VampireMeerkat heb gestuurd...

En deze ook...

En kijk eens wat VampireMeerkat er van heeft gemaakt!

Heeft ze dat niet prachtig gedaan?! In het origineel staat het copyright er niet dwars doorheen natuurlijk maar haar prachtige werk heeft zeker het recht beschermt te worden! Onderstaand komt straks een link naar een bijbehorend elfje van Wakeupkitty!

© 31-03-2018 Copyright; Blog(s) door: 'Just you and me'   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. ('Just you and me' is een samenwerkingsverband tussen 'Wakeupkitty' en 'Enriqué, blogs and more') Afbeeldingen: Eigen afbeeldingen en afbeelding voor mij gemaakt door: 'VampireMeerkat', zij heeft het copyright van de afbeelding, onderin het blog waar haar naam in staat.

signup

Kun jij ook goed tekenen, schilderen, schrijven of anders?

Meldt je dan nu gratis aan en verdien ook nog een leuk centje!